Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Zgodovina in vizija

Podjetje Elektrospoji d.o.o. je bilo ustanovljeno v začetku leta 1997 na podlagi poslovne odločitve podjetja Weidmüller iz Nemčije, da bo svoje poslovne interese na slovenskem tržišču uresničevalo s pomočjo samostojnega slovenskega distributerja, ki najbolje pozna svoje tržno okolje. Tako je podjetje Weidmüller d.o.o. Slovenija, ki je bilo ustanovljeno v letu 1992 ugasnilo svojo dejavnost in preneslo svoje poslovne aktivnosti na novoustanovljeno podjetje Elektrospoji d.o.o. Podjetje je v začetku zaposlovalo štiri sodelavce pod vodstvom Tomaža SOČANa. Od svoje ustanovitve podjetje Elektrospoji beleži stalno rast in poslovno stabilnost na slovenskem trgu.

Smo zanesljiv dobavitelj profesionalnih proizvodov in rešitev za področje strojegradnje, elektroenergetike ter industrijske in procesne avtomatizacije

Podjetje Elektrospoji se je skozi svojo dvajsetletno zgodovino na slovenskem tržišču uveljavilo kot zanesljiv dobavitelj najkakovostnejših proizvodov in rešitev za področje elektroenergetike ter industrijske in procesne avtomatizacije. Poleg svojih glavnih poslovnih partnerjev Weidmüller in ABB podjetje zastopa in nudi tudi vrhunske proizvode drugih kvalitetnih in inovativnih (pretežno evropskih) proizvajalcev, ki pod vodstvom direktorja Matevža SOČANa zaokrožujejo našo vizijo:

»V Sloveniji bomo do leta 2020 najbolj prepoznaven ponudnik kakovostnih in inovativnih rešitev na področju spojne, stikalne in instalacijske tehnike za področje strojegradnje, elektroenergetike ter industrijske in procesne avtomatizacije.«

Vodilo nas bo poslanstvo, da smo še bolj prepoznavni po kakovosti svojih izdelkov in rešitev za konkurenčno ceno, po strokovnemu, prijaznemu, odzivnemu in zanesljivemu servisu naših partnerjev, ki so usmerjeni v inovativne rešitve in konkurirajo na zahtevnih tujih trgih.

Naši dobavitelji postavljajo standarde na svojem ožjem ali širšem tehničnem področju spojne, stikalne in instalacijske tehnike za industrijo, in zaokrožajo naš ciljni portfelj kakovostnih komponent in rešitev za aplikacije naših ciljnih partnerjev na področju strojegradnje, elektroenergetike ter industrijske in procesne avtomatizacije.

Nudimo celovite rešitve na enem mestu in partnersko sodelovanje na dolgi rok

Naše osnovno vodilo je partnersko sodelovanje na dolgi rok. Pri sodelovanju s svojimi partnerji imamo standardizirane poslovne procese, ki jamčijo najboljše in najhitrejše odzive za dnevne ali projektne tehnične potrebe. Aktivno želimo sodelovati s svojimi partnerji in jim omogočati čim večjo dodano vrednost za vloženi čas in denar "na njihovih vratih". Želimo prevzemati del njihove odgovornosti pri izboru ustrezne opreme, konkurenčnosti, hitre dobavljivosti in jim s poprodajnimi storitvami stati ob strani na dolgi rok.   

Podjetje Elektrospoji sedaj redno zaposluje 13 oseb, ki pokrivajo področje notranje prodaje, skladiščenja in odpreme, zunanje prodaje, marketinga in inženiringa ter upravnih funkcij. Naši zaposleni so nadpovprečno usposobljeni in motivirani, za kar se nenehno izobražujejo tako doma kot v tujini. Svoje znanje in sredstva kontinuirano vlagamo v razvoj popolnega procesa in portfelja za standardne in projektne aplikacije naših partnerjev ter v celovite rešitve in inženiring. Med svoje reference štejemo vsa najpomembnejša izvozno usmerjena, inovativna slovenska podjetja ter najpomembnejše igralce v slovenski elektroenergetiki.

Matevž SOČAN, Elektrospoji d.o.o.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.