Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

ZELENA "pojdi", RDEČA "počakaj"!

07.05.2020

Poskrbite za učinkovito nadzorovanje števila oseb v prostoru.

Želite zaradi varnosti omejiti število strank, ki se lahko istočasno nahajajo v enem prostoru? Pomagajte si s stolpnimi semaforji SMART Q in zagotovite jasno signalizacijo ter nemoteno in varno izvajanje  poslovnih procesov. 

Predstavljamo inovativen »Plug and Play« opozorilni sistem za učinkovito nadzorovanje števila oseb v prostoru. Za namestitev ne potrebujete predhodnih inštalacij, saj semafor deluje na baterije. Eno polnjenje zadostuje za 8 ur nenehnega delovanja.

SMART Q je posebna različica EOS stolpnega semaforja z integrirano zeleno in rdečo lučjo. Semafor je nameščen na 135 cm visokem podaljšku in na podporni podlagi. Postavite ga lahko pred vhod v vaše poslovne prostore in z njim, preko daljinskega upravljalnika, nadzirate število oseb v prostorih. 

Izbirate lahko med ročnim ali avtomatskim načinom delovanja.

  • Avtomatsko upravljanje

V osnovnem stanju utripa rdeča luč. Ko pritisnete gumb A, zasveti modul z zeleno lučjo in zasliši se opozorilni znak, ki nakazuje, da stranka lahko vstopi. Kako dolgo bo svetila zelena luč, lahko poljubno nastavite. Izbirate lahko med 2 – 12 sekundnim intervalom. Po pretečenem času zelena luč ugasne in ponovno se prižge utripajoča rdeča luč.

  • Ročno upravljanje

V osnovnem stanju utripa rdeča luč. S pritiskom na gumb B zasveti zelena luč z zvočnim signalom. Zelena luč sveti tako dolgo, dokler ponovno ne pritisnete gumba B.

 

Primer uporabe stolpnega semaforja SMART Q je predstavljen na spodnjem videu: 

 

Za dodatne informacije o SMART Q semaforjih se obrnite na našega specialista:

Blaž STERLE
Vodja notranje prodaje in produktni vodja
ELEKTROSNKE NAPRAVE

blaz.sterle@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 06
GSM: 030 607 787

 

Arhiv novic