FIT za prihodnost Fleksibilnost | Inovativnost | Tehnologija

Weidmüller razširil serijo M12 X-kodiranih izdelkov za Industrijski Ethernet

Nove M12 X-kodirane vtičnice in vtikači, ki zmorejo prenose podatkov tudi do 10 Gbit/s. 

V zadnjih letih se je Ethernet razvil v gonilno silo za industrijska omrežja. Industrijski Ethernet zagotavlja potreben nivo robustnosti in zanesljivosti ter z eno tehnologijo omogoča številne povezave. Moč Industrijskega Etherneta izvira iz njegove vsesplošne povezljivosti in enostavnosti. Z velikim številom protokolov, ki ga lahko poganjajo, se lahko Ethernet sooči s širokim spektrom aplikacij.

Učinkovito povezovanje različnih naprav v okoljih industrijske avtomatizacije omogoča boljše upravljanje ter nadzor naprav in procesov. Kabli in konektorji M12 so danes standard na področju povezljivosti  industrijskih naprav. Za hitro in enostavno priključevanje pa potrebujemo tudi številne vtičnice, adapterje in vtikače, namenjene integraciji v aplikacije, ki delujejo v najzahtevnejših okoljih in vremenskih pogojih.

Weidmüller predstavlja nove M12 X-kodirane vtičnice in vtikače ter tako zaokrožuje celovito ponudbo pasivnih komponent za Industrijski Ethernet. Vse komponente dosegajo stopnjo zaščite IP67 in ustrezajo kategoriji prenosa Cat. 6A. V primerjavi z običajnimi D-kodiranimi komponentami, M12 X-kodirane vtičnice in vtikači skupaj z ostalimi komponentami omogočajo povezave z zelo robustnimi značilnostmi in bistveno večji prenos podatkov, s hitrostjo tudi do 10Gbit/s.

Enostaven način priključitve

Weidmüllerjev IDC (insulation displacement connection technology) kontaktni sistem omogoča hitro in enostavno namestitev. Priključitev lahko opravite ročno, brez kakršnih koli dodatnih orodij.  

Visoka stopnja zaščite

Priključena vtikač in vtičnica dosegata visoko certificirano stopnjo zaščite IP67 in sta odporna na prah in začasne potopitve v vodo. 

Enostavna razširitev na Cat. 7A

Kabelski konektor za 8-žične industrijske Ethernet kable omogoča enostavno priključitev, popravilo ali razširitev kablov Industrijskega Etherneta na Cat. 7A.

Če želite izvedeti več o naši ponudbi pasivnih in aktivnih komponent za Industrijski Ethernet, kontaktirajte našega svetovalca za  področje avtomatizacije in strojegradnje:

Andrej ŽILNIK
Prodajni inženir
AVTOMATIZACIJA IN STROJEGRADNJA

andrej.zilnik@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 08
GSM: 040 754 230

 Vir: www.weidmueller.com

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?