Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Weidmüller predalnik na kolesih za red in organizacijo v elektro delavnici

Z organizacijo orodja do časovnih prihrankov in večje učinkovitosti pri delu. 
 

Pri klasični izdelavi elektro omare, kar 72 % delovnega časa predstavlja izvedba mehanske montaže in ožičenje elektro omare. Podjetje Weidmüller predstavlja novo rešitev, za učinkovito in pregledno organizacijo orodja, s katero boste dosegli kar 10 % povečanje učinkovitosti. 

»Tool chest« - inovativen predalnik na kolesih, je oblikovan v skladu z usmeritvami metode 5S in načeli vitke proizvodnje, s stalno težnjo po odpravljanju vseh potrat in izgub časa v delovnem procesu.  

V predalniku ima vsako orodje, tisto katerega uporabljate vsak dan in tudi tisto, po katerem posežete le redko, določeno mesto. Pogosto uporabljeno orodje se nahaja na višjih, jasno vidnih položajih, funkcionalne skupine podobnega orodja so postavljene skupaj. Predalnik omogoča optimalno organizacijo za hiter in učinkovit dostop, časovne prihranke in nižje stroške. Predalnik je dobavljiv skupaj z orodjem ali brez. Sestavite ga lahko glede na vaše potrebe, po želji pa ga lahko opremite tudi z avtomatskimi stroji za obdelavo žic in kablov ali tiskalniki oznak.

Glavne prednosti  "Tool chest" predalnika na kolesih:
 

  • 10% odstotno povečanje učinkovitosti

Dragocen prihranek časa s standardizacijo delovnega mesta.

  • Izredna fleksibilnost

Vsak predal za orodje vsebuje modularne penaste vložke, kateri omogočajo organizacijo orodja v predalih glede na individualne zahteve. Vložki za orodje imajo univerzalno zasnovo, zaradi česar so primerni za različna orodja. Omogočajo enostavno organizacijo in hitro prepoznavanje manjkajočih orodij ob koncu dneva.

  • Možnost razširitvenih elementov

Perforirane stene omogočajo naknadno razširitev. Na desno in levo stran lahko namestite še dodatne predale za shranjevanje, zadnja perforirana stena pa omogoča vgradnjo dodatnega nosilca, kamor lahko namestite ekran, tiskalnik ali ostale avtomatske stroje.

  • Jasno označena pozicija za vsako orodje

Vsaka pozicija v vložku je opremljena z MultiCard oznako na kateri je zabeležena identifikacijska številka orodja, ki spada na omenjeno pozicijo. Zraven se nahaja QR koda, preko katere prejmete dodatne informacije o orodju in načinu uporabe le tega.

 

Vir: www.weidmueller.com

Za več informacij se obrnite na našega produktnega specialista: 

Simon KOVAČ
Produktni specialist

simon.kovac@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 11
GSM: 031 348 470

 

 

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.