Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Weidmüller energetski merilniki: Podrobno merjenje porabe energije proizvodnega sistema

Energetska omrežja industrijskih sistemov so zelo kompleksna. Naši energetski merilniki omogočajo razdelitev omrežij na obvladljiva območja, kjer je lažje analizirati porabo in ostale energetske parametre.

Mnogo podjetij želi zaščititi energetske vire, bolj učinkovito uporabljati energijo in izboljšati dostopnost energetskih omrežij. To se ne dogaja samo z vidika razpoložljivosti energije, ampak je tudi priporočeno zaradi ekonomskih razlogov.

Weidmüller-jevi energetski merilniki omogočajo veliko več, kot le merjenje porabe električne energije. Merilniki lahko določajo temeljne parametre kakovosti energije, analizirajo tok v vseh vodnikih ločeno ali na različnih nivojih in drugo.

Weidmüller merilniki omogočajo vpogled, kaj se v vaši proizvodnji z električno energijo dogaja. To se nanaša tako na učinkovito porabo, kot tudi na kakovost, stabilnost in dosegljivost energije.

Prednosti merilnikov

Odlična prilagodljivost

Obsežen nabor merilnikov omogoča, da izberete pravega za vaše potrebe in tako merite, kar želite, do potankosti, kar lahko s komunikacijskimi vmesniki prenesete na višje nivoje odločanja.

Ključni podatki vidni takoj

Na napravah z integriranim zaslonom lahko enostavno in hitro preberete pomembne podatke, ki jih merite, kot na primer napetost, tok, moč in energija.

Za več informacij o energetskih merilnikih se obrnite na našega svetovalca:

Tadej MLAKAR
Produktni specialist

tadej.mlakar@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 16
GSM: 041 337 900


Vir: www.weidmueller.com

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.