Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Visoko zmogljivostni panelni industrijski računalniki (IPC-ji) za uspešno integracijo informacijsko-komunikacijske tehnologije in industrijske avtomatizacije

Panelni IPC-ji z visoko stopnjo zaščite, ki zadostijo estetskim, ergonomskim in robustnim zahtevam.

Podjetje ASEM je pionir na področju digitalno tehnološke integracije informacijsko-komunikacijske tehnologije in industrijske avtomatizacije. Na področju načrtovanja in produkcije industrijskih računalnikov (v nadaljevanju IPC) ima že več kot 25 let izkušenj. Na tržišču IPC-jev, HMI-jev, oddaljene podpore in kontrolnih sistemov je ASEM tekom let utrdil svoj vodilni položaj v Italiji.

Za zadovoljitev različnih potreb na trgu ASEM ponuja širok razpon IPC-jev, vključno s panelnimi IPC-ji z LCD zasloni različnih dimenzij.

Odlike ASEM-ovih panelnih IPC-jev

ASEM-ove panelne IPC-je odlikujejo nizka poraba, visoka zmogljivost in integrirana rešitev podpore na daljavo UBIQUITY. Pri UBIQUITY gre za inovativno programsko platformo za podporo z oddaljenim dostopom, ki jo je razvil ASEM. Ta programska rešitev omogoča oddaljen dostop do avtomatiziranih strojev in industrijskih obratov, s čimer je bil ASEM eno izmed prvih podjetij, ki je prepoznalo pomen informacijsko-komunikacijskih tehnologij uporabljenih pri avtomatizaciji.

Eden izmed pomembnejših delov panelnih IPC-jev so ohišja, oblikovana, da zadostijo estetskim, ergonomskim in robustnim zahtevam ter hkrati dosegajo stopnjo zaščite do IP69K, z USB vmesnikom na sprednji strani zaslona pa do IP66.

 

ASEM standardi vključujejo 4 različice ohišij:

Druge značilnosti ASEM-ovih panelnih IPC-jev:

Za dodatne informacije o panelnih IPC-jih se obrnite na našega svetovalca:

Andrej ŽILNIK
Vodja prodajnega področja
AVTOMATIZACIJA IN STROJEGRADNJA

andrej.zilnik@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 08
GSM: 040 754 230

  

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?