Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Varnostni releji TERMSERIES FG

Releji s prisilno vodenimi kontakti serije TERM

Varnost v industriji je izrednega pomena, zaradi tega na področju varnosti veljajo vedno strožji mednarodni standardi in direktive. Da zagotovimo optimalno zaščito procesov, uporabnikov in okolja, je potrebno minimizirati možnost nevarnosti. Podjetje Weidmüller neprestano dopolnjuje svojo ponudbo zanesljivih varnostnih relejev, primernih za uporabno v različnih industrijskih procesih. Weidmüllerjeva ponudba varnostnih relejev, poleg serij SAFESERIES in RIDERSERIES FG, sedaj vključuje tudi novo serijo relejev s prisilno vodenimi kontakti.

Nova serija TERMSERIES FG je namenjena varnemu nadzorovanju signalov v najrazličnejših aplikacijah. Integrirana LED dioda z veliko površino jasno prikazuje kdaj rele preklopi. Rele je mogoče označiti s standardnimi Weidmueller oznakami. Vsi releji serije TERMSERIES FG so združljivi z vso ostalo dodatno opremo TERMSERIES, kar zagotavlja visoko prilagodljivost in enostavno integracijo v obstoječe sisteme. Novi releji ustrezajo standardu EN 61810-3.

Prednosti:

Preverite ponudbo varnostnih relejev v ekatalogu, v primeru dodatnih vprašanj pa se obrnite na našega specialista, ki vam bo z veseljem pomagal pri iskanju primerne rešitve za vaše izzive:

Andrej ŽILNIK
Vodja razvoja trga in ključnih kupcev

andrej.zilnik@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 08
GSM: 040 754 230

 

Vir: www.weidmuller.com

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.