Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

UGODNO: osnovni komplet orodja za elektroinštalaterje v kovčku

Nora cena, nora uporabnost!
 

Red in dobra organizacija orodja ki ga uporabljate pri delu, sta ključna dejavnika za doseganje učinkovitih rezultatov. Če delo opravljate na terenu, pa je slednje še toliko bolj pomembno. Kovček za shranjevanje orodja spada med nepogrešljivo opremo vsakogar, ki svoje delo opravlja na terenu.

Podjetje Wiha v ta namen predstavlja 34 delni set kakovostnega profesionalnega orodja, pospravljenega v kovčku L Electric. Zaradi izredne uporabnosti, smo v Elektrospojih za komplet orodja v kovčku L Electric pridobili posebno ceno in ga s tem naredili še privlačnejšega. Znižana cena je aktualna samo do konca leta 2020. 

NORA CENA!

Ob nakupu 34-delnega kompleta orodja v kovčku L Electric
vam priznamo promocijsko ceno, 249 €.

Akcijska cena je neto brez DDV in velja za vsa naročila oddana od 1.11.2020 do 31.12.2020, oz. do razprodaje zalog. Dodatni popusti niso možni. Naročniška št. produkta: 44505WI.

V kovčku najdete osnovni nabor 34 ročnih orodij, ki so nepogrešljiva pri opravljanju vsakodnevnih nalog vsakega elektroinštalaterja.

Seznam orodja najdete tukaj.

NORA UPORABNOST!


Vsi izdelki so VDE certificirani in primerni za uporabo pri 1.000 V AC ter tako električarjem zagotavljajo popolno zaščito med vsakodnevnim delom. Orodje vrhunske kakovosti ščiti vaše zdravje in povečuje varnost pri delu. Ergonomska oblika ročajev omogoča lažje in enostavnejše delo ter hkrati preprečuje, da bi pri delu trpela vaša zapestja.

Napolnjen kovček, s svojo prostornino 20 L in dovoljeno nosilnostjo 14,2 kg, ponuja tudi dovolj individualno prilagodljivega prostora za shranjevanje dodatnih stvari, ki jih potrebujete pri delu. 

 

KONTAKTIRAJTE NAS ZA NAROČILO!


01/511 38 10

info@elektrospoji.si

 

 

Želite brezplačen nasvet?

Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali z brezplačnim in strokovnim svetovanjem.
Če si želite vzorce ogledati v živo, za vas organiziramo obisk svetovalca s predstavitvijo vzrocev ali spletno predstavitev.

Simon KOVAČ
Produktni vodja in serviser
ORODJE IN OZNAČEVANJE

simon.kovac@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 11
GSM: 031 348 470

 


 

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?