Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Obiščite nas na sejmu IFAM 2020!

20.01.2020

Zagotovite si svojo brezplačno vstopnico in nas poiščite v Hali A, na razstavnem prostoru št. 403.

Vabimo vas, da se med 11. in 13. februarjem 2020, oglasite na sejmu IFAM, kjer se bomo v Hali A na razstavnem prostoru št. 403 predstavili Elektrospoji.

Sejem IFAM bo potekal v Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču, od 9.00 do 17.00 ure.


Kaj bomo predstavili

Podjetje Elektrospoji bomo na letošnjem sejmu IFAM predstavili številne rešitve s področja spončne, krmilne in stikalne tehnike v treh različnih elektro omarah.

S prikazom kabelske verige se bomo dotaknili najnovejših rešitev s področja upravljanja s kabli. Obiskovalci bodo lahko na mobilnem delovnem centru za ožičenje preizkusili avtomatski stroj za snemanje izolacije in stiskanje votlic ter stroj za rezanje žic na poljubno dolžino. Predstavili bomo tudi številna profesionalna ročna orodja in rešitve s področja označevanja.

Novost na našem razstavnem prostoru bo širok nabor rešitev s področja integracije informacijsko komunikacijske tehnologije in industrijske avtomatizacije. Predstavili bomo visoko zmogljive industrijske računalnike (IPC), HMI-je,  industrijske monitorje in usmerjevalnike (routerje) ter razširjen prodajni program mrežne opreme.


Podarjamo brezplačne vstopnice

Na našem razstavnem prostoru vas pričakuje ekipa izkušenih strokovnjakov, ki vam bo z nasveti pomagala pri iskanju zanesljivih rešitev. Vsem, ki nas želite obiskati, podarjamo vstopnice za sejem.

Za brezplačne vstopnice sledite spodnjim navodilom:

  • Kliknite na povezavo: https://icm.ungerboeck.com/prod/emc00/register.aspx?OrgCode=10&EvtID=5060&AppCode=REG&CC=119031924809
  • Desno zgoraj lahko izberete slovenski jezik.
  • Če se prvič prijavljate na sejem IFAM, kliknite "Sign up" pod napisom Nov uporabnik. Izpolnite vsa zahtevana polja.
  • Če ste se že kdaj prej registrirali za IFAM, se samo prijavite z geslom in vam ne bo potrebno izpolnjevati vseh podatkov.
  • Pod ključno besedo (key word) vpišite ELEKTROSPOJI.
  • Na vpisani e-mail boste prejeli potrditev o registraciji, katera velja kot brezplačna vstopnica. Predlagamo, da si jo shranite v telefon ali pa jo natisnite in prinesete s seboj na sejem ter pokažete pri vhodu.

V primeru težav nas lahko kontaktirate na ajda.erjavec@elektrospoji.si ali na telefonsko številko 01 29 27 103


Vabimo vas, da se nam pridružite in z nami poklepetate ob sladkih prigrizkih, kavi ter drugih dobrotah.

Veselimo se vašega obiska!

Arhiv novic