Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Transport in logistika

Z zagotavljanjem zanesljivih električnih povezav sooblikujemo transport prihodnosti.

Procesi globalizacije napredujejo hkrati z rastjo naselij in mest. Posledično se povečujejo razdalje in frekvence naših potovanj. Prenaseljenost v mestnih naseljih in porast sodobnih velemest bosta imela daljnosežne posledice za področje transporta in logistike.

Poleg splošnega povečanja kapacitet je v skladu s sprotnim razvojem konkretnih lokalnih potreb nujno dopolnjevati tudi osnovno transportno infrastrukturo. Glavni izziv ostaja uskladitev rastočih potreb po mobilnosti na eni in vedno bolj restriktivnih okoljskih zahtev ter trajnostne rabe energije in naravnih virov na drugi strani.

Zanesljiva in visoko avtomatizirana tirna vozila imajo v sodobnem, učinkovitem in v prihodnost naravnanem prometnem sistemu ključno vlogo.

Ključni izzivi se nahajajo na področju zagotavljanja razpoložljive infrastrukture in upravljanja kompleksnih sistemov. Pri razvoju na področju transporta smo vaš partner za rešitve na področju povezljivosti.

Nudimo vam namenske rešitve za:

Rešitve za železniško industrijo

Komponente, ki se uporabljajo v železniški industriji, morajo biti testirane glede na kriterije kot so:

Za zagotovitev najvišje kvalitete so proizvodi podjetja Weidmüller predmet striktne kontrole kakovosti ter ustrezanja mednarodnim normam in standardom na področju železniške industrije, kot so:

Weidmüller je za ustreznost izbranih proizvodov prejel tudi IRIS certifikat. Več o tem

Reference:

Varno odvijanje prometa 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.