Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Tiskalnik PrintJet CONNECT prejel nagrado!

07.06.2021

Naš dobavitelj Weidmüller je za nov tiskalnik PrintJet CONNECT prejel prestižno nemško nagrado za inovativen dosežek (German Innovation Award).

Konec maja je Nemški svet za oblikovanje (German Design Council) uradno razkril, kdo so letošnji prejemniki vsakoletnega natečaja v svetu dizajna in inovacij (German Innovation Award). Nagrade podeljujejo oblikovalcem izdelkov in rešitev iz različnih panog, ki v primerjavi s prejšnjimi rešitvami izstopajo po svoji inovativni usmerjenosti in dodani vrednosti.

Ponosni smo, da je med letošnjimi zmagovalci natečaja tudi naš partner Weidmüller, ki je za industrijski tiskalnik PrintJet CONNECT prejel odličnost v kategoriji Machines&Engineering na področju B2B poslovanja.

Weidmüller je s tiskalnikom PrintJet CONNECT predstavil celovit sistem za označevanje, ki z visoko zmogljivostjo, inteligentnim povezovanjem in celovitim pregledom nad podatki ustreza zahtevam sodobne industrije in nudi celovito podporo pri označevanju. Poleg pozitivnih povratnih informacij prejetih od prvih uporabnikov novega tiskalnika je za podjetje Weidmüller prejetje nagrade potrditev vlaganj v visoko tehnološke napredke in neprestane inovacije. 

Več o nagrajenem tiskalniku PrintJet CONNECT preberite tukaj.

Arhiv novic