FIT za prihodnost Fleksibilnost | Inovativnost | Tehnologija

Svetleča prihodnost

PCB konektorji LSF-SMD na področju osvetljevanja

Glavna dejavnost podjetja Abaled GmbH je profesionalno osvetljevanje z LED svetili, specializirano je za razsvetljavo vrtov, poslovne stavbe in zdravilišča, kot tudi ambientalne osvetlitve in druge prilagojene rešitve na področju osvetljevanja.

Abaled pazljivo izbira posamezne komponente in uporablja zanesljivo tehnologijo, ki njegovim strankam zagotavlja dolgoročno obratovanje brez napak in s tem brezskrbno dolgoročno naložbo.

Za upravljanje svojih RGB LED sistemov razsvetljave nudijo tipkovnice, narejene po meri iz nerjavečega jekla. Na krajših razdaljah za njihovo povezavo uporabljajo vzporedno vodilo oz. kabel, na daljših pa prenos podatkov poteka preko vodila RS485.

 

 

»Tipkovnica je običajno nameščena v standardno podometno vtičnico,« opisuje Silvan Harwig, direktor Abaled Gmbh. »To ustvarja določene zahteve za povezave, ki pa jih Weidmüller s PCB konektorji LSF-SMD 3.50/11/180 SN BK RL. v celoti zadovolji« Ena od značilnosti PCB konektorja, zaradi katere je še posebej primeren za Abaled, je SMD montaža, kar omogoča uporabo obeh strani PCB. 

PUSH IN tehnologija omogoča lažjo namestitev. Ker so ti konektorji primerni za male in srednje preseke vodnikov, nudijo veliko prilagodljivost. Druge prednosti so še kompaktna višina konektorja in visoka gostota priklopov v rastru 3,5 mm.

Odlična podpora s strani Weidmüllerjevega prodajnega osebja tekom razvoja in učinkovita  dostava vzorcev, sta Abaledu omogočili, da je lahko nove tipkovnice hitro in enostavno vpeljal v svoj proizvodni proces.

Produkti:

                                                                         

Sponke za tiskana vezja                                             Konektorji za tiskana vezja                              Ohišja in nosilci za tiskana vezja