Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Spoznajte novo genaracijo tiskalnika Brady BMP41

Boljša preglednost in vzdržljivost ter širok nabor kartuš z nalepkami. 

Vsem, ki se ukvarjajo s profesionalnim označevanjem na področju elektrotehnike, telekomunikacij in industrije sporočamo, da na trg prihaja prenovljen Brady-jev ročni termični tiskalnik BMP41, ki bo s spremenjeno vizualno podobo in dodatnimi funkcionalnostmi olajšal označevanje na terenu ali v pisarni.

Boljša vidljivost in preglednost

Nova generacija tiskalnika BMP41 ima spremenjeno vizualno podobo. Sivo zunanjost tiskalnika je zamenjala vpadljiva rumena barva, ki zagotavlja, da tiskalnik opazite tudi v temnejšem okolju. Na sprednjem delu pokrova se po novem nahaja tudi okence, ki je dovolj veliko, da skozenj vidite podatke in specifikacije o kartuši, ki jo trenutno uporabljate.

Razširjena ponudba kartuš

Poleg izboljšav na samem tiskalniku so pri Brady-ju ponudbo kartuš razširili z osmimi dodatnimi kartušami z BradyGrip in Rotating Self-Lam samoprekrivnimi nalepkami. Sedaj lahko izbirate med več kot 100 razpoložljivimi nalepkami, ki prenesejo ekstremne pogoje in omogočajo obstojno in jasno označevanju tudi v najzahtevnejših industrijskih pogojih.

Bolj robusten in trpežen

Nova generacija tiskalnika BMP41 ima izboljšano gumirano ohišje, ki omogoča boljši oprijem in lažje rokovanje s tiskalnikom. Ojačano ohišje zavaruje tiskalnik pred poškodbami v primeru padca iz višine do 1,2 m, baterija NiMH pa zagotavlja dolgo življenjsko dobo tiskalnika.

            

 

Vse ostale funkcionalnosti tiskalnika BMP41 ostajajo nespremenjene. Tiskalnik vsebuje množico vnaprej pripravljenih predlog za označevanje žic in kablov ter priložen uporabniški vmesnik Brady Workstation. Izboljšan tiskalnik BMP41 z razširjeno ponudbo kartuš omogoča hitro in enostavno označevanje v pisarni ali na terenu.

Preverite ponudbo celovitih rešitev za označevanje v ekatalogu, v primeru dodatnih vprašanj pa se obrnite na našega specialista, ki vam bo z veseljem pomagal pri iskanju primerne rešitve za vaše izzive:

Simon KOVAČ
Produktni specialist

simon.kovac@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 11
GSM: 031 348 470

 


 

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.