Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Spoznajte nas!

06.07.2021

V zadnjih letih smo razširili in pomladili ekipo Elektrospojev ter jo strokovno nadgradili. Kot pravi tudi naš slogan, smo FIT za prihodnost.

Do leta 2021 smo Elektrospoji zrastli v izkušen kolektiv, ki uspešno širi poslanstvo, katerega si je leta 1992 zastavila skupina le štirih zaposlenih pod vodstvom Tomaža Sočana. Kolektiv podjetja Elektrospoji danes šteje 19 posameznikov, katere vodi in usmerja direktor Matevž Sočan. Ekipa je usmerjena v strokovnost, prijaznost in odzivnost. Kolektivu se neprestano pridružujejo motivirani mlajši kadri, ki skupaj z izkušenimi zaposlenimi sestavljajo nepremagljivo ekipo, ki stremi k ustvarjanju vedno novih dodanih vrednost za naše partnerje.

Naj se vam predstavimo ...

Mojca, Matjaž, Tilen, Simon, Tadej in Primož pod vodstvom Blaža sestavljajo ekipo, ki je zadolžena za tekoče operativne procese podjetja. Ekipo smo v zadnjih letih precej okrepili z namenom, da lahko svojim partnerjem zagotavljamo odzivno tehnično svetovanje, obdelavo naročil in čim hitrejšo izdajo blaga. Ekipa skrbi tudi za vse ostale aktivnosti, potrebne za nemoteno izvajanje poslovnih procesov.


Od leve proti desni: Tilen, Mojca, Simon, Blaž, Tadej, Matjaž, Primož

V skladišču Zvone, Gregor B., Gregor R. in Andraž z Davidom na čelu skrbijo za kakovostne in odzivne skladiščne procese, servis in montažo. Fantje so prava ekipa, ki zna poskrbeti, da v našem skladišču nikoli ni dolgčas.


Od leve proti desni: Zvone, Andraž, Gregor R., David, Gregor B.


Skrb za blagovno znamko je skupaj s celovitim marketingom podjetja v rokah Jasne, ki ji na digitalnem področju pomaga specialistka Ajda. Nedavno se jima je pridružila še Urša, ki kot podatkovna administratorka odlično dopolnjuje marketing ekipo. Poguma in idej našim dekletom ne primanjkuje.


Od leve proti desni: Ajda, Urša, Jasna


Ker stremimo k neprestanem zadovoljevanju potreb trga in želimo strankam ponujati rešitve po principu vse na enem mestu, smo v zadnjih letih okrepili tudi področje za razvoj poslovanja. Andrej in Jure skrbita za iskanje novih rešitev na ključnih področjih, kakovostno projektno vodenje in napredno tehnično pomoč. Jurij pa kot pomočnik direktorja za razvoj poslovanja usmerja ekipo in pomaga vodstvu pri organizaciji in usklajevanju strateških odločitev.


Od leve proti desni: Jure, Andrej, Jurij

Na čelu celotne ekipe je direktor Matevž Sočan, ki skrbi za strateško upravljanje podjetja. Kolektiv usmerja k izpolnjevanju vizije in poslanstva, ki temelji na tradicionalnih vrednotah družinskega podjetja in se hkrati usmerja v rešitve prihodnosti s pomočjo digitalizacije in avtomatizacije. 

Želite dodatne informacije o naši ekipi? Kontaktirajte nas! Če potrebujete informacije o izdelkih pa se obrnite na specialiste iz posameznih področij.

Arhiv novic

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.