Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

SpeedE® II, nova generacija električnega izvijača SpeedE®

Dve stopnji moči za hitro pritrjevanje vijakov na različnih aplikacijah.

Električni izvijač SpeedE® je postal nepogrešljiv pomočnik vsem, ki se pogosto ukvarjate z napeljevanjem vtičnic, delom v stikalnih omaricah, industrijskim vzdrževanjem, montažami ter številnimi drugimi nalogami, ki vključujejo pritrjevanje vijakov. Prednosti vijačenja z električnimi izvijači se odražajo v povečani hitrosti dela, hkrati pa se občutno zmanjša obremenitev zapestij, sklepov in mišic. 

Letos je na trg prišla nova, izpopolnjena generacija SpeedE® električnega izvijača, SpeedE® II. Dodatna stopnja moči vijačenja je glavna razlikovalna prednost novega izvijača SpeedE® II, kar pomeni, da je SpeedE® II še bolj vsestransko uporaben in primeren za širši spekter aplikacij.

Pri delikatnih nalogah uporabite nižjo stopnjo moči (max. 0.4 Nm), če pritrjujete večje vijake, pa preklopite na višjo stopnjo (max. 1.0 Nm)


SpeedE® II omogoča dve stopnji moči pritrjevanja. Pri občutljivih aplikacijah, kjer vijakov ne smemo preveč zategniti, uporabimo nižjo moč. Vgrajena zaščitna funkcija prepreči poškodbe na materialih, saj se električno vijačenje samodejno izklopi, ko dosežemo hitrost 0.4 Nm, uporabnik pa lahko nato sam do konca previdno zategne vijak. Če pritrjevanje zahteva večjo silo, uporabite drugo stopnjo, ki omogoča električno vijačenje z močjo do 1.0 Nm.

Jasno razlikovanje in enostavno preklapljanje


Za preklop moči uporabite stikalo na spodnjem delu izvijača in zamenjajte nastavek. Izvijač je kompatibilen z vsemi obstoječimi Wiha nastavki. Da pri delu ne pride do poškodb materialov zaradi uporabe neprimerne moči, so nastavki različno obarvani in tako omogočajo takojšnje razločevanje. SlimBit nastavki v rdeči barvi, se uporabljajo pri vijačenju z nižjo močjo. Rumeni, Power slimBit nastavki, oblikovani posebej za izvijač SpeedE®  II, pa so primerni za pritrjevanje večjih vijakov. 

Z Električnim izvijačem SpeedE® II prejmete tudi slimBit (SL 3,5) in power slimBit (SL/PZ2) nastavek, 2x polnilni bateriji in USB polnilec ter škatlo za shranjevanje orodja.

Če potrebujete več informacij o novem SpeedE® II, se obrnite na našega specialista:

Simon KOVAČ
Produktni specialist

simon.kovac@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 11
GSM: 031 348 470

 

 

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.