Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Širok nabor razdelilnih doz in omar iz nerjavečega jekla

Inox ohišja za najzahtevnejše aplikacije
 

V podjetju Elektrospoji zastopamo proizvajalca IDE Electric, ponudnika elektro omaric in omar vseh materialov in izvedb tako za industrijsko kot domačo uporabo.

Novost v ponudbi je širok nabor razdelilnih doz, stenskih in prostostoječih omaric iz nerjavečega jekla (inox). V naboru so tudi izvedbe z EX certifikatom. Celovit nabor vključuje kompaktne prostostoječe omarice, stenske omarice z neprozornimi in prozornimi vrati ter razdelilne doze za industrijske in zunanje instalacije ob prisotnosti agresivnih zunanjih sredstev ali slanih okolij.

Nerjaveče jeklo daje omaricam specifične značilnosti v smislu zaščite in vzdržljivosti, ki omogoča uporabo v industrijskih panogah, kot je proizvodnja hrane, kemikalije in petrokemikalije z materialom AISI 304L, kot tudi v pristaniščih in morskih območjih z AISI 316L, kjer je potrebna visoka raven zaščite. Skupina ATEX doz in omaric iz nerjavečega jekla omogoča namestitev v potencialno eksplozijskih okoljih. Izdelki so v skladu z IECex certifikati (II 2G - Ex eb IIC Gb, II 2D - Ex tb IIIC Db) in CEI 60079-0, CEI 60079-31, CEI 60079-7 standardi. 

Celovit nabor


Ponujamo širok nabor doz in omaric iz nerjavečega jekla:

Prilagojene rešitve


Hitra prilagoditev končnega izdelka za serijo produktov po vaših zahtevah

Za vas lahko razvijemo rešitev, ki bo odgovarjala vašim specifičnim potrebam in zagotovimo izseke (okrogle, pravokotne …) kjer koli na omari. Ob izbiri prave omare za vaše potrebe vam svetujemo in priskrbimo tehnične risbe prilagojene vašim zahtevam.

Napredna prilagoditev

Za zahtevnejše aplikacije v IDE Electric poskrbijo z visoko usposobljenim oddelkom za raziskave, razvoj in inovacije, ki obravnava specifične potrebe kupca in posledično zagotovi najboljšo rešitev. Nudijo serijsko proizvodnjo za projekte strokovnega inženiringa, robotike in avtomatizacije.

Za več informacij o razdelilnih dozah in elektro omarah se obrnite na našega svetovalca:

mag.Igor KLUN
Vodja prodajnega področja
ENERGETIKA IN INFRASTRUKTURA
igor.klun@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 14
GSM: 051 638 208


Vir: www.ide.com

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?