Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Senzorski kabli in konektorji primerni za EX okolja

Poskrbite za varno delo v eksplozijsko ogroženih okoljih.

 

Brez senzorskih kablov in konektorjev si danes težko predstavljamo izvajanje kakršnega koli avtomatiziranega procesa. V vse bolj digitalnem okolju je potreben zanesljiv prenos podatkov in signalov, moderne rešitve avtomatizacije pa postajajo vse bolj decentralizirane.

Pri prenosu podatkov igrajo senzorski kabli in konektorji pomembno vlogo, tako v običajnem (varnem) kot tudi v eksplozijsko ogroženem okolju. Za razliko od običajnega, eksplozijsko ogrožena okolja vsebujejo velika tveganja za zdravje ljudi in uničenje premoženja v primeru eksplozije. Zaradi tega v eksplozijsko ogroženih okoljih veljajo še posebej stroge pravne in tehnične zahteve glede opreme.

V Elektrospojih ponujamo širok nabor kablov za povezovanje senzorike v potencialno eksplozivnih območjih. Ponudba obsega senzorske kable M8 in M12 ter ventilske kable z različnimi priključki. Izbirate lahko med različnimi dolžinami in kombinacijami kablov priznanih in uveljavljenih dobaviteljev. Vsi izdelki so v skladu z ATEX zakonodajo, ki ureja področje proti eksplozijske zaščite na trgu Evropske unije.

S širokim naborom rešitev zagotavljamo zanesljive povezave tudi v zahtevnih EX okoljih.

Kontaktirajte nas in zahtevajte svojo ponudbo.

Andrej ŽILNIK
Prodajni inženir
AVTOMATIZACIJA IN STROJEGRADNJA

andrej.zilnik@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 08
GSM: 040 754 230

  

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?