Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Poletje v znamenju nizkih cen in visokih časovnih prihrankov!

10.07.2020

Od 15.7. do 15.9. izkoristite promocijske cene izbranih izdelkov s PUSH IN tehnologijo spajanja.

Inovativna PUSH IN tehnologija priključevanja omogoča 50 % prihranek časa v primerjavi s klasično oz. vijačno tehnologijo in zagotavlja zanesljivo priključevanje brez uporabe orodja. 


 


Elektrospoji to poletje znižujemo cene PUSH IN relejem serije RCI in napajalnikom serije PRO INSTA.

Ob nakupu izdelkov iz akcijskega izbora vam v obdobju od 15.7. do
15.9. 2020 priznamo promocijske cene.

Akcijski izbor izdelkov in končne cene najdete v priloženem letaku
Akcijske cene so neto brez DDV in veljajo za vsa naročila oddana od 15.7. do 15.9.2020. Dodatni popusti niso možni. 

Elektrospoji nudimo širok nabor elektronike s PUSH IN tehnologijo spajanja. Naša ponudba zajema aplikativno usmerjen in univerzalni nabor.
 

Napajalniki serije PRO INSTA

Napajalniki s širokim naborom izhodnih napetosti (5V, 12V, 24V in 48V) in širokim temperaturnim razponom delovanja (od -25 °C do 70 °C). PUSH IN tehnologija zagotavlja enostavno montažo.

Napajalniki serije PRO TOP

1 in 3 fazni napajalniki za aplikacije z visokimi zagonskimi tokovi. Možna naknadna namestitev komunikacijskega modula. Enostaven priklop žic s pomočjo PUSH IN tehnologije.

Elektronske varovalke MAXGUARD

Modularne in nastavljive elektronske varovalke 24 VDC skrbijo za varne odklope tokokrogov pri najbolj zahtevnih aplikacijah. 

DRM in DRI releji

Releji z visoko prebojno trdnostjo in dolgo življenjsko dobo. Na voljo z 1,2 in 4 CO preklopnimi kontakti z zmogljivostjo 5 A in 10 A.

Releji serije TERM

Miniaturni releji, 1 polni (6,4 mm) in 2 polni (12,8 mm), za aplikacije, kjer je potrebno varčevati s prostorom. Na voljo z 1 ali 2 preklopnima CO kontaktoma z različnimi zmogljivostmi (6 A, 8 A in 16 A).

RCI releji

Releji z 1 ali 2 CO preklopnima kontaktoma, z zmogljivostjo 8 A in 16 A. Izbirate lahko med različnimi krmilnimi napetostmi za najbolj zahtevne aplikacije. 

 


Več o promociji elektronike s PUSH IN tehnologijo preberite v letaku.

Kontaktirajte nas za naročilo!

Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali z brezplačim in strokovnim svetovanjem. Če si želite vzorce ogledati v živo, za vas organiziramo obisk svetovalca s predstavitvijo vzrcev.

NOVOST - Spletna predstavitev izdelkov: Po želji za vas organiziramo tudi e-obisk v Elektrospoji virtualni predavalnici. Kontaktirajte nas za termin!

Andrej ŽILNIK
Vodja prodajnega področja
AVTOMATIZACIJA IN STROJEGRADNJA

andrej.zilnik@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 08
GSM: 040 754 230

 

Arhiv novic