Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Projektiram in potrebujem tehnične risbe, podatke, certifikate

Katalog izbranih izdelkov za projektante


Za vas smo pripravili poseben izbor blaga iz naše prodajne platforme - Katalog izbranih izdelkov 2021.

V katalogu lahko najdete našo najpogosteje specificirano platformo kakovostnih komponent za projektante razdelilnih in krmilnih elektro omar. Izbor blaga je plod dolgoletnih aplikativnih izkušenj in je za izvajalce dobavljiv večinoma iz zaloge. Izbrana platforma predstavlja za vas najboljšo kakovost za najboljšo ceno.

Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo Katalog izbranih izdelkov 2021, s priporočenimi cenami proizvajalca, slovenskimi opisi in povezavami do tehničnih podatkov in CAD shem.

Ime in priimek *
E-mail kontaktne osebe *
Telefonska številka kontaktne osebe *
Podjetje *
Funkcija v podjetju


* polja so obvezna


 


Spletni katalog izdelkov


Celovit nabor izdelkov si lahko ogledate v našem novem spletnem katalogu izdelkov.

Razdelili smo ga po produktnih področjih in ga opremili s koristnimi podatki in povezavami za lažje projektiranje in naročanje.

Za vsa dodatna tehnična vprašanja o izdelkih so vam po produktnih področjih na voljo produktni specialisti, ki jih lahko kadarkoli kontaktirate in z veseljem vam bodo pomagali pri izbiri pravih artiklov za vaše projektne potrebe.


Izjave o skladnosti in certifikati


V skladu s slovensko zakonodajo (Pravilnik o dokazilu o zanesljivosti objekta Ur.l. RS, št. 55/2008) mora biti vsa dokazna dokumentacija (Izjava o skladnosti ali Certifikat o skladnosti) v slovenskem jeziku. 

Kot dobavitelj izdelkov najvišje kakovosti, lahko za izdelke, ki ste jih kupili pri nas in so ustrezno certificirani, pridobite slovenske izjave za ATEX direktivo (94/9/ES), EMC direktivo (89/336/EES - po novem 2004/108/ES ), MD direktivo (98/37/ES) ter LVD direktivo (73/23/EES - po novem 2006/95/ES).

Navedene direktive in na njihovi osnovi sprejeti pravilniki v RS so: Pravilnik o električni opremi (Uradni list RS, št.: 27/04), Pravilnik o elektromagnetni združljivosti (Uradni list RS, št.: 84/01, 32/02 in 132/06), Pravilnik o varnosti strojev (Ur.l. RS, št. 25/2006 , št. 75/2008) in Pravilnik o protieksplozijski zaščiti Ur.l. RS, št. 102/2000 , 91/2002, 16/2008).


Programsko orodje Weidmüller Configurator


Programsko orodje Weidmüller Configurator vam lahko uspešno pomaga pri planiranju števila vrstnih sponk, komponent in pribora za uporabo na DIN letvah. Služi lahko kot učinkovito pomožno orodje ob vašem CAD orodju.

Velika prednost so prihranki pri sami izbiri izdelkov (nabavni proces - možen vnos cen in lastnih naročniških kod), pri izdelavi in arhiviranju dokumentov (dimenzijske sheme s podatki o uporabljenih izdelkih), pri lažjemu označevanju elementov (povezava s programom M-Print PRO) itd.

Orodje je brezplačno in ga lahko prenesete tukaj.


Dostop do CAE/CAD risb Weidmüller proizvodov


Na voljo so zbirke podatkov o Weidmueller izdelkih za številna CAE/CAD orodja.
Lahko si jih prenesete tukaj.

V Weidmüller spletnem katalogu poiščite željeni proizvod z vpisom desetmestne kode artikla. Ko ste na nivoju posameznega artikla, poiščite desno od tehničnih podatkov odsek "Downloads", kjer si lahko prenesete poljubne CAD modele (pri vseh artiklih ti sicer niso na voljo). Dostop do širšega nabora shem Weidmueller proizvodov je možen tudi na portalu CADenas. Potrebna je zgolj registracija računa, ki je brezplačna. Iz portala lahko preprosto prenesete (pošiljanje na vašo e-pošto, ki ste jo vpisali ob registraciji) najrazličnejše oblike datotek (2D in 3D) izbranih artiklov za uporabo v svojih aplikacijah. 


Izobraževanja o Weidmüller proizvodih in njihovi uporabi


Po predhodnem dogovoru lahko opravimo krajša izobraževanja manjših skupin posameznikov za različne produktne sklope iz naše ponudbe.

Izobraževanja lahko potekajo v naših poslovnih prostorih v Stegnah 27, v Ljubljani, ali na želeni lokaciji. Temeljijo na teoriji in praktični uporabi izdelkov iz naše ponudbe.

Za več dodatnih informacij nas pokličite na 01 5113 810 ali nam pišite na info@elektrospoji.si.

 

Potrebujete pomoč? Kontaktirajte svetovalca po posameznih področjih. 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.