Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Proizvodnja elektronskih komponent in naprav

Vrhunski izdelki za proizvajalce elektronskih komponent in naprav na enem mestu.

Za proizvodnjo elektronskih komponent in naprav vam pri Elektrospojih nudimo izjemno kvalitetne izdelke vodilnih proizvajalcev Weidmüller in Harting. Tu govorimo o proizvodnji manjših elektronskih naprav ali komponent, ki vsebujejo tiskana vezja (v nadaljevanju TIV), na katera se poljubno namešča sponke ali konektorje za TIV, različnih rasterjev in polov.  

Nudimo izredno prilagodljive rešitve. Glede na vaše zahteve, potrebe in obstoječe stanje vam poiščemo optimalne produkte. Tudi sam postopek pri nakupu je posebnost. Preko konfiguratorja izdelkov na povezavi http://galaxy.weidmueller.com lahko sami poiščete primerne produkte, nato v sodelovanju z našimi strokovnjaki za vas najdemo optimalno konkretno rešitev. Možne kombinacije povezav so: žica na žico, konektor na TIV, TIV na konektor in TIV na TIV. Glede na kupčeve kombinacije in zahteve (vrsta rastra, število polov) prilagodimo rešitev.

Nudimo vam namenske rešitve za:

Naredimo tudi večje serije po naročilu, kjer cene prilagodimo celotnemu projektu.

Za proizvodnjo elektronskih komponent vam nudimo različne sponke za TIV proizvajalca Weidmüller: vzmetne, vijačne - kompaktne, vijačne – »Push In«, vijačne z vlečno kletko, sponke za visoke temperature, sponke za kabelske čevlje ter sponke za SMT THR procese za avtomatizirano proizvodnjo.

Posebnost v širokem naboru sponk za tiskana vezja je LSF – SMT sponka s »Push In« tehnologijo. Njene značilnosti in prednosti so:

Za elektronske komponente vam nudimo veliko izbiro ohišij. Nova serija so modularna ohišja CH20M različnih širin in z različnimi priklopi.

V podjetju Elektrospoji vam svetujemo pred nakupom, najprej si ogledamo mesto predvidene aplikacije, nato najdemo za vas najbolj učinkovito rešitev in vam posredujemo cenovno konkurenčno ponudbo. Nudimo vam odlično podporo tudi po realizaciji projekta.

Vabimo vas, da z nami stopite v stik. 

Reference:

                                                                                             

Elektronsko ohišje CH20M                                Svetleča prihodnost                                            Velika funkcionalnost na majhni površini

 

                   

Vrhunska zmogljivost                                          Gostota kontaktov

                                    

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.