Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

PROFINET/CAN omrežni prehod

Preprosta povezava CAN naprav s PROFINET napravami. Sedaj tudi s SAE J1939 protokolom.

PROFINET/CAN omrežni prehodi omogočajo varno in fleksibilno povezavo CAN naprave s PROFINET napravo. Dobavljivi so v izvedbah za CANopen Master, CANopen Slave, CAN Layer 2, na voljo pa je tudi popolnoma nov omrežni CAN prehod s SAE J1939 protokolom.

I/O podatki CAN so pregledno prikazani in prosto nastavljivi v PROFINET omrežju. Obdelati jih je možno direktno v PLC programu. PROFINET/CAN omrežni prehod integriramo z GSDML datoteko v strojno konfiguracijo PLC, ki je popolnoma nastavljiva. Za konfiguracijo ni potrebna dodatna programska oprema ali podatkovni bloki, zato je uporaba PROFINET/CAN omrežnega prehoda še toliko bolj enostavna. Vsakega izmed njih odlikujejo značilnosti za specifično uporabo posamezne naprave, v nadaljevanju pa so neštete skupne značilnosti:

Glavne prednosti:

Tehnične specifikacije:

Dobavitelj Helmholz poleg komponent za vzpostavitev učinkovite komunikacije preko CAN protokolov nudi tudi konektorje za CAN bus in cenovno ugodne konektorje PROFINET.

Preverite ponudbo mrežnih prehodov in usmerjevalnikov v e-katalogu, v primeru dodatnih vprašanj pa se obrnite na našega specialista, ki vam bo z veseljem pomagal pri iskanju primerne rešitve za vaše izzive:

Jure ROŠER
Vodja razvoja tržnega segmenta

jure.roser@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 04
GSM: 041 486 096

 

Preberite več: www.helmholz.com

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.