FIT za prihodnost Fleksibilnost | Inovativnost | Tehnologija

Procesna avtomatizacija

Zanesljivost in zaščita – naši prioriteti pri rešitvah in izdelkih za procesno industrijo

Na področju procesne industrije sta zanesljivost in zaščita pred vplivi iz okolja med prvimi prioritetami (zaščita pred vibracijami, zaščita pred nevarnostmi v nevarnih (Ex) območjih).

V podjetju Elektrospoji vam nudimo odlične izdelke in namenske rešitve za področje procesne industrije. Našim strankam na tem področju pomagamo najti optimalne rešitve pri izbiri izdelkov. Pomagamo pa vam tudi z različnimi rešitvami po meri, s storitvami inženiringa, s sestavo polizdelkov in tiskom oznak ter nalepk.

Nudimo vam namenske rešitve za:

V podjetju Elektrospoji vam pred nakupom svetujemo. Najprej si ogledamo mesto in namen predvidene aplikacije, nato vam poiščemo optimalno in učinkovito rešitev ter vam posredujemo  konkurenčno ponudbo. Tudi kasneje, po realizaciji projekta vam nudimo odlično podporo. Za informacije o rešitvi vaše konkretne težave stopite v stik z nami. 

Reference:

                                   

Jasno označevanje, čista voda                  Varni, robustni, zanesljivi!                          Enostavno ožičenje za industrijo                 

 

                                    

Neprekinjena proizvodnja aluminija        Pridobitev na področju varnosti            Eden za vse - na eksplozivnih območjih