Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Pridružite se dobavitelju Weidmüller na virtualnem doživetju SPS 360°.

18.11.2020

Od 24. do 27. novembra 2020, vabljeni na virtualni sejem avtomatizacije SPS, kjer lahko spoznavate novosti našega dobavitelja Wedimüller.

SPS, vodilni evropski sejem s področja avtomatizacije, ki je v preteklih letih potekal v Nürnbergu v Nemčji, bo letos izveden malo drugače - v virtualni obliki, zainteresirani pa boste lahko novosti spoznavali kar iz varnega udobja vaše pisarne.

Kot vsako leto, bo na sejmu sodeloval tudi naš dobavitelj Weidmüller, ki letos predstavlja SPS 360° -  zanimivo alternativo sejmu, ki v virtualni obliki ponuja tisto, kar odlikuje resnične sejme.

Termin dogodka:

Virtualen sejem SPS 360° lahko obiščete od 24. do 27. novembra 2020, kadar koli želite.

Registracija:

Vstop v virtualen sejemski prostor je brezplačen, registracijo lahko opravite tukaj. Po uspešno opravljeni registraciji kliknite na znak SPS 360° in odprla se vam bo stran, kjer lahko izberete tematiko, ki vas zanima in način sodelovanja. Izbirate lahko med vodenimi ogledi v živo in udeležbo v spletnih seminarjih.

Na Weidmüllerjevem virtualnem razstavišču pa lahko, poleg sejma SPS 360°, obiščete tudi ostale virtualne dogodke:

  • "Automation Fair": virtualni sejem, ki je nadomestil letošnji industrijski sejem Hannover Messe.
  • "Global Industry Fairs": tukaj najdete vse virtualne sejme, ki so se že odvili ali pa so trenutno v teku.
  • "Country-specific Fairs": tukaj najdete tudi druge lokalne sejme, ki tokrat potekajo na virtualnih razstaviščih.

Kako sodelovati: 

V času sejma SPS 360° vam bodo na voljo številni zanimivi webinarji, vodeni ogledi v živo in pogovori s tehničnimi strokovnjaki iz podjetja Weidmüller. Predlagamo, da termine predstavitev, katerih se želite udeležti, rezervirate vnaprej. 

Za več informacij o predstavljenih produktih, nas kontaktirajte preko telefonske številke 01/511 38 10 ali elektronske pošte info@elektrospoji.si

Arhiv novic