Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Prenapetostna zaščita namenjena za uporabo v IoT aplikacijah

Izdelki VARITECTOR PU IoT združujejo funkcije prenapetostne zaščite s funkcijami inteligentnih IoT naprav.

IoT postaja stalnica vsakega proizvodnega podjetja. Vključuje vse naprave, ki med seboj komunicirajo s pomočjo medmrežja. V sodobni proizvodnji se povečuje število občutljivih inteligentnih naprav, širi se infrastruktura proizvodnje, vse pomembnejša je tudi komunikacija z oblakom in zanesljivi procesi izmenjave podatkov. Naraščajoča digitalizacija zahteva visoke investicije v opremo, katera pa mora biti ustrezno zaščitena v primeru udara strele ali pojava prenapetosti.

S tem namenom je podjetje Weidmüller že uveljavljeno VARITECTOR serijo izdelkov za zaščito močnostnih vodov v industriji, nadgradilo z novimi produkti VARITECTOR PU IoT. Izdelki VARITECTOR PU IoT združujejo funkcije prenapetostne zaščite s funkcijami inteligentnih IoT naprav. Učinkovito zmanjšujejo motnje, ki jih povzročajo prenapetosti in omogočajo spremljanje in nadzorovanje pomembnih funkcij:

Izdelki VARITECTOR PU IoT so opremljeni z LED indikatorjem za ponazoritev statusa, potisnim gumbom in omogočajo povezavo z oblakom preko WiFi. 

Glavne prednosti

Zaradi številnih pravil in dejavnikov, ki vplivajo na kakovost prenapetostne zaščite, vam svetujemo, da se pri izboru le te posvetujete z našim strokovnjakom:

Andrej ŽILNIK
Vodja razvoja trga in ključnih kupcev

andrej.zilnik@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 08
GSM: 040 754 230

 

 

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.