Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Ponovno sprejemamo fizične obiske

27.05.2021

Od ponedeljka, 31.5.2021, dalje, Elektrospoji ponovno odpiramo svoja vrata in stranke vabimo v naše prenovljene prodajne prostore.

Obveščamo vas, da bomo s ponedeljkom, 31.5.2021, ponovno začeli sprejemati stranke v naših poslovnih prostorih. Vsi, ki želite oddati svoja naročila, lahko to storite tudi z osebnim obiskom v naših prostorih, izdelke pa prevzamete pred skladiščem. Še vedno upoštevamo in spremljamo epidemiološka priporočila, zato stranke naprošamo, da v prostore vstopajo posamično, nosijo zaščitno masko, uporabljajo razkužila in ohranjajo varnostno razdaljo.

Ker stremimo k neprestanemu zadovoljstvu tako zaposlenih kot naših partnerjev, smo v času zaprtja razširili in prenovili naše prostore. Zelo smo veseli, da bomo od ponedeljka dalje stranke pozdravili v prenovljenem in bolj zračnem prostoru, namenjenemu oddaji hitrih naročil. Prostor smo izkoristili tudi za predstavitev našega prodajnega portfelja, kjer lahko stranke preizkusijo in spoznavajo produkte.

V Elektrospojih smo s prenovo zelo zadovoljni. Sprememba in nova podoba prostorov sta nam dali dodaten zagon za uresničevanje naših poslovnih ambicij.

Pridite in preverite, veselimo se vašega obiska!

Arhiv novic