Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Izberite kategorijo

Filtriranje izdelkov

Za izbor filtrov izberite skupino in podskupino.

Ostali releji

V naši ponudbi najdete širok nabor standardnih relejev in optosklopnikov za uporabo v raznolikih industrijskih aplikacijah.

 • Serija CR-S
  Na voljo so releji in optosklopniki v ozki 6.2 mm izvedbi, z močjo do 6 A 250 V AC/ 2 A 24 V DC in z enim preklopnim kontaktom. Izbirate lahko med vijačno in vzmetno tehnologijo priklopa žic.

 • Serija CR-P
  Na voljo so releji in optosklopniki v 15 mm izvedbi, z močjo do 16 A 275 V AC/ 5 A 24 VDC in z enim in dvema preklopnima kontaktoma. Izbirate lahko med vijačno in vzmetno tehnologijo priklopa žic.

 • Serija CR-M
  Na voljo so releji v 31 mm izvedbi, z močjo do 12 A 250 V AC, z dvema, tremi in štirimi preklopnimi kontakti. Izbirate lahko med vijačno in vzmetno tehnologijo priklopa žic.

 • Serija CR-U
  Na voljo so releji v 38 mm izvedbi, z močjo do 10 A 250 V AC, z dvema in tremi preklopnimi kontakti. Izvedba kontaktov na relejih je okrogla, izbirate lahko med 8 in 11 polnim podnožjem.

 • Serija R600
  Na voljo so releji in optosklopniki v ozki 6 mm izvedbi, z močjo do 8 A 400 V AC/ 5 A 24 V DC, z enim preklopnim in dvema priklopnima kontaktoma. Serijo odlikuje visoka odpornost na vibracije. Izbirate lahko med vijačno in vzmetno tehnologijo priklopa žic.

Košarica
Košarica je prazna
Kontaktirajte specialista

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.