Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Izberite kategorijo

Filtriranje izdelkov

Za izbor filtrov izberite skupino in podskupino.

Ostali releji

V naši ponudbi najdete širok nabor standardnih relejev in optosklopnikov za uporabo v raznolikih industrijskih aplikacijah.

 • Serija CR-S
  Na voljo so releji in optosklopniki v ozki 6.2 mm izvedbi, z močjo do 6 A 250 V AC/ 2 A 24 V DC in z enim preklopnim kontaktom. Izbirate lahko med vijačno in vzmetno tehnologijo priklopa žic.

 • Serija CR-P
  Na voljo so releji in optosklopniki v 15 mm izvedbi, z močjo do 16 A 275 V AC/ 5 A 24 VDC in z enim in dvema preklopnima kontaktoma. Izbirate lahko med vijačno in vzmetno tehnologijo priklopa žic.

 • Serija CR-M
  Na voljo so releji v 31 mm izvedbi, z močjo do 12 A 250 V AC, z dvema, tremi in štirimi preklopnimi kontakti. Izbirate lahko med vijačno in vzmetno tehnologijo priklopa žic.

 • Serija CR-U
  Na voljo so releji v 38 mm izvedbi, z močjo do 10 A 250 V AC, z dvema in tremi preklopnimi kontakti. Izvedba kontaktov na relejih je okrogla, izbirate lahko med 8 in 11 polnim podnožjem.

 • Serija R600
  Na voljo so releji in optosklopniki v ozki 6 mm izvedbi, z močjo do 8 A 400 V AC/ 5 A 24 V DC, z enim preklopnim in dvema priklopnima kontaktoma. Serijo odlikuje visoka odpornost na vibracije. Izbirate lahko med vijačno in vzmetno tehnologijo priklopa žic.

Košarica
Košarica je prazna
Kontaktirajte specialista