Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Orodje za elektroinštalaterje v kovčku, do konca leta 2020 po akcijskih cenah!

12.11.2020

Do konca leta izkoristite posebne akcijske cene za 34-delni osnovni in 100-delni napredni set kakovostnega ročnega orodja v profesionalnem kovčku.

Do konca leta 2020, kovčka s profesionalnim orodjem po akcijskih cenah!

Akcijski ceni sta neto brez DDV in veljata za vsa naročila oddana od 1.11.2020 do 31.12.2020, oz. do razprodaje zalog. Dodatni popusti niso možni.Osnovni, 34-delni komplet orodja v kovčku L Electric za samo 249 EUR. 

Komplet osnovnih ročnih orodjih, ki so nepogrešljiva pri opravljanju vsakodnevnih nalog elektroinštalaterja. Orodje vrhunske kakovosti, ki ščiti vaše zdravje in povečuje varnost pri delu, je dobavljivo v profesionalnem kovčku L Electric. Nabor orodja v kovčku najdete tukaj.

Več o 34-delnem kompletu v kovčku XXL Electric


Napredni, 100-delni set orodja v kovčku XXL Electric za samo 1349 EUR

Kovček, ki s svojo inovativno obliko omogoča številne dodatne funkcionalnosti, je opremljen s 100-delnim standardnim kompletom orodja za elektroinštalaterje in tako vsebuje vse, kar potrebujete za učinkovito delo v delavnici ali na terenu. Nabor orodja v kovčku najdete tukaj.

Več o 100-delnem kompletu v kovčku XXL Electric


V Elektrospojih nudimo širok nabor profesionalnega ročnega in avtomatskega orodja za elektrotehniko in elektroniko. Celovito ponudbo orodja, vnaprej pripravljenih setov orodja in praznih kovčkov za shranjevanje najdete tukaj. Po naročilu pripravimo tudi komplet orodja popolnoma po vaših željah.

Za več informacij se obrnite na našega produktnega specialista, ki vam bo z veseljem pomagal z brezplačnim in strokovnim svetovanjem.

Simon KOVAČ
Produktni vodja in serviser
ORODJE IN OZNAČEVANJE

simon.kovac@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 11
GSM: 031 348 470

 

Arhiv novic