FIT za prihodnost Fleksibilnost | Inovativnost | Tehnologija

Podprimo podjetnost v Sloveniji!

13.12.2019

Partnerje in prijatelje pozivamo k oddaji predlogov, s katerimi bi izboljšali pogoje za razvoj in preboj podjetnosti v Sloveniji.

Zgodovina in razvoj podjetja Elektrospoji, ki že več kot 20 let beleži stalno rast in poslovno stabilnost na slovenskem trgu, nas uči, kako velik je pomen podjetnosti za nas in za družbo okoli nas. Podjetnost je lastnost, ki nas dela ustvarjalnejše, inovativnejše in bolj razvojno usmerjene.

Zaradi tega, Elektrospoji podpiramo kampanjo ZA podjetno Slovenijo, s katero si SBC – Klub slovenskih podjetnikov skupaj s svojimi člani, uspešnimi in odgovornimi slovenskimi podjetniki, prizadeva spreminjati družbeno klimo in odnos do podjetnosti na dolgi rok. Eden od poglavitnih namenov akcije ZA podjetno Slovenijo je prisluhniti idejam za več podjetnosti v Sloveniji in jih udejanjiti v praksi.

Vse partnerje in prijatelje pozivamo k sodelovanju. Kje vidite več priložnosti za podjetnost, kako spodbuditi podjetniško miselnost … Oddajte svoje predloge in pomagajte narediti Slovenijo podjetnejšo.

Več o kampanji Za podjetno Slovenijo si preberite tukaj.

Arhiv novic