FIT za prihodnost Fleksibilnost | Inovativnost | Tehnologija

Obramba, podaja, napad, strel, GOL!

09.05.2019

Celovita ponudba VDE Slim orodja v popolnoma novi preobleki.

Naš dobavitelj Wiha letos praznuje 80. obletnico svojega delovanja. Na trgu se že vrsto let uspešno uveljavlja kot proizvajalec ročnega orodja, katerega zaznamujeta vrhunska kakovost in uporabnost. 

Glavni namen VDE orodij je varnost za uporabnika med delom. Wiha VDE orodja so namreč skladna z zahtevami delovanja v sistemih pod napetostjo do 1.000 V izmeničnega toka (AC) ali do 1.500 V enosmernega toka (DC). Podjetje z novimi izdelki vsako leto znova dokazuje svojo inovativnost in usmerjenost v stalne izboljšave. Nič kaj manj inovativna ni njihova jubilejna predstavitev serije VDE Slim izvijačev, ki ponazarja široko uporabnost in vsestranskost Wiha orodij.

83 strokovnjakov, ena ekipa

Izberite Electric Vario Family Team in igrajte na zmago.

Skupina izjemnih igralcev, predstavljenih pod imenom EVF Team - Electric Vario Family Team, združuje vse kar potrebujete za vsakodnevne izzive pri delu. Neštete kombinacije poskrbijo, da bodo vse naloge pritrjevanja vijakov opravljene hitro in učinkovito, ergonomska oblika orodij pa zagotavlja, da pri tem ne boste imeli kakršnih koli težav z zapestji. Wiha slim konice zagotavljajo neomejen, zaščiten dostop do globoko postavljenih vijakov.

Med 83 profesionalnimi igralci izberite svojo ekipo, ki vam najbolj ustreza, mi pa vam jo dostavimo v praktičnih setih, ki poskrbijo za dobro organizacijo in še večjo zabavo pri delu.

Vloga vratarja je izredno pomembna, saj le ta vpliva na uspešnost celotne ekipe. Wiha Torque QuickCheck se odlično znajde v vlogi vratarja, ki poskrbi za točno nastavljene momente in usklajenost celotne ekipe. 

Ne pozabite na linijo obrambnih igralcev pred svojim vratarjem, ki ne dopušča napak in izberite primeren izvijač za nalogo, ki jo opravljate. Na voljo so številne možnosti od momentnih do električnih izvijačev, različnih oblik in funkcionalnosti.

Adapterji za različne bite in adapterji z momentinimi funkcijami so po svojih zadolžitvah primerljivi veznim igralcem, katerih glavni namen je učinkovito povezovanje obrambe in napada.

Tudi v napadu je potrebna natančnost in brezkompromisnost. Serija slim bitov in nastavkov za matice s širino od 4 mm do 14 mm poskrbi za zanesljive strele na gol.

Ključnega pomena pa so tudi posamezniki, ki igralce izoblikujejo v zmagovalno moštvo. Vlogo trenerjev prepustite profesionalnim in odpornim kovčkom ter torbam za orodje, saj dobra organizacija pomeni več točnih podaj in posledično večjo verjetnost za uspeh.

Pomagamo vam pri izboru prave ekipe

Za dodatne informacije kontaktirajte našega produktnega vodjo za ročno orodje in označevanje.

Simon Kovač
Produktni vodja in serviser
ORODJE IN OZNAČEVANJE

simon.kovac@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 11, GSM: 031 348 470

Preberite več

Arhiv novic