Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

NOVOST – rezanje PROFINET kablov po meri!

Nudimo razrez PROFINET kablov po vaših željah in širok nabor pripadajočih konektorjev ter ostalih komponent za izgradnjo PROFINET omrežja.

V podjetju Elektrospoji nadgrajujemo ponudbo izdelkov za izgradnjo PROFINET omrežja in tako lahko po novem v naši ponudbi najdete tudi PROFINET kable proizvajalca Harting, po konkurenčnih cenah.

Ker se želimo maksimalno prilagoditi potrebam naših kupcev, lahko pri nas naročite tudi kable poljubnih dolžin. Iz zaloge vam za razrez ponujamo naslednja dva tipa 4 žilnih PROFINET kablov:

Storitev rezanja kablov je idealna rešitev za kupce, ki nimajo potrebe po kupovanju celotnih kolutov.
Kabel vam na mero odrežemo BREZPLAČNO!

Poleg ponudbe kablov poljubnih dolžin, vam nudimo tudi širok nabor pripadajočih konektorjev. Ponujamo M12 in RJ45 konektorje za različne aplikacije v industriji. Konektorji nudijo zaščito od IP20 do PI67, vsi pa so namenjeni montaži brez orodja.

Celotno ponudbo PROFINET kablov za razrez in konektorjev za 4 žilne povezave najdete tukaj.

​​Širok nabor PROFINET opreme

V Elektrospojih ponujamo celovit nabor PROFINET opreme za 4 in 8 žilne sisteme, ki omogočajo izvedbo najzahtevnejših PROFINET povezav. Nudimo ustrezne aktivne in pasivne komponente, skladne s PROFINET standardom in podprte z vsemi potrebnimi certifikati:

Več o PROFINET ponudbi preberite tukaj. V primeru dodatnih vprašanj pa se obrnite na našega specialista, ki vam bo z veseljem pomagal pri iskanju primerne rešitve za vaše izzive:

Tilen LUKŠIČ
Vodja tehnične prodaje

tilen.luksic@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 13
GSM: 031 386 200

 


 

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.