Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Senzorski kabli poljubnih dimenzij!

Nudimo razrez senzorskih kablov po meri, nabor pripadajočih konektorjev in ostalo opremo za izgradnjo zanesljivih povezav od krmilnika do senzorja.
 

V vse bolj digitalnem okolju narašča povpraševanje po standardiziranih senzorskih kablih in konektorjih, ki omogočajo zanesljiv prenos moči, signalov in podatkov. Uporabniki potrebujejo komponente, ki jih je možno enostavno integrirati v obstoječi sistem avtomatizacije.

Razrez senzorskih kablov

Ker se želimo maksimalno prilagoditi potrebam naših kupcev, lahko pri nas naročite tudi kable brez konektorjev poljubnih dolžin. Iz zaloge vam za razrez ponujamo naslednja dva tipa senzorskih kablov:

Storitev rezanja kablov je primerna za tiste, ki nimajo potrebe po kupovanju celotnega koluta senzorskih kablov. Kable na vašo željo odrežemo BREZPLAČNO.

Poleg kablov odrezanih po meri, nudimo tudi širok nabor pripadajočih M8 in M12 konektorjev za senzorje. Nudimo moške in ženske konektorje. Ponudbo pripadajočih konektorjev najdete tukaj.

Širok nabor senzorskih povezav in vmesnikov

V Elektrospojih ponujamo celovit program senzorskih povezav, vmesnikov in ostale opreme za zanesljive povezave senzorjev in aktuatorjev. Vsa oprema je na voljo v IP67 zaščiti, ki zagotavlja nemoteno delovanje v najtežjih industrijskih pogojih.

Do celotne ponudbe dostopate tukaj, v primeru dodatnih vprašanj pa se obrnite na našega specialista, ki vam bo z veseljem pomagal pri iskanju primerne rešitve za vaše izzive:

Tilen LUKŠIČ
Vodja tehnične prodaje

tilen.luksic@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 13
GSM: 031 386 200

 


 

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.