FIT za prihodnost Fleksibilnost | Inovativnost | Tehnologija

Novi prenosni termični tiskalnik BMP™61: Izjemno zmogljiv prenosni termični tiskalnik nalepk za označevanje v najtežjih pogojih

Brady-ev novi tiskalnik BMP™61 je napredna rešitev za potrebe po označevanju na terenu. Gre za prenosni termični tiskalnik, ki rešuje množico izzivov pri označevanju, zahvaljujoč brezžični povezavi in širokemu naborom vzdržljivih oznak, na katere tiska.

Označevanje v najtežjih pogojih

Termični tiskalnik BMP™61 je namenjen hitremu in učinkovitemu označevanju žic, kablov in komponent. Z visoko zmogljivimi materiali, ki so kos tudi najtežjim industrijskim pogojem, je BMP61 trpežen partner na terenu in zanesljiva pomoč v delavnici.

Če pri delu potrebujete le najboljše, potem je robusten in zanesljiv tiskalnik BMP61 odlična rešitev za vaše potrebe, ki vas bo spremljala ves dan, vsak dan in mnogo nadaljnjih let.

Glavne značilnosti tiskalnika


Velik barvni zaslon na dotik s kazalniki
Enostavno preverite, kateri tip nalepke je nameščen in koliko nalepk vam ostane. Tiskalnik avtomatsko prepozna vrsto nalepke, saj so kartuše opremljene s čipom. Predogled tiskanja oznak omogoča, da se izognete napakam in nepotrebni porabi materiala.

Možnost tiskanja z uporabo USB ključa
Tiskalnik omogoča neposredno tiskanje predlog iz USB ključa.

Brezžična WiFi različica – združljiva z mobilnimi aplikacijami
Možnost tiskanja oznak s pametnim telefonom. Enostavno ustvarite ali prenesite predloge na pametnem telefonu ter jih natisnite na vašem tiskalniku.

Velik nabor nalepk za vse vaše potrebe

Robustni termični tiskalnik BMP61 je kompatibilen s kar 600 tipi nalepk in tiskalnimi folijami (ribbon). Vsaka kombinacija predstavlja robustno rešitev označevanja, ki prenese ekstremne pogoje in tako ohrani nalepko na kablih in komponentah tudi v najzahtevnejših industrijskih pogojih. BMP61 lahko tiska različne materiale, različnih barv in velikosti vse do širine 50mm.

Za več informacij o tiskalniku BMP61 se obrnite na našega svetovalca:

Simon Kovač
Produktni vodja in serviser
ORODJE IN OZNAČEVANJE

simon.kovac@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 11, GSM: 031 348 470

vir: www.brady.eu

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?