Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Nova serija miniaturnih časovnih relejev

TERMSERIES TIMER časovni releji z naprednimi časovnimi funkcijami.

Časovni releji imajo na področju avtomatizacije proizvodnje in objektov pomembno vlogo. Uporabimo jih vedno, kadar se pojavi potreba po zakasnitvi vklopov in izklopov. TERMSERIES TIMER je nova serija časovnih relejev dobavitelja Weidmüller, ki z naprednimi časovnimi funkcijami zagotavlja zanesljive rešitve.

Časovni releji serije TERMSERIES TIMER, z integriranimi naprednimi časovnimi funkcijami, omogočajo zakasnitev vklopa, kaskadni oz. zaporedni vklop komponent v sistemu in zakasnjeno delovanje porabnikov, kot so ventili, črpalke idr. Poleg klasične funkcije zakasnitve vklopa (On Delay), TERMSERIES TIMER releji vključujejo tudi funkcijo eno-impulznega cikla (One Shot) in Blinker funkcijo.

Zaradi kompaktne, 6,4 mm, izvedbe so primerni za aplikacije, kjer je potrebno varčevati s prostorom. Izbirate lahko med klasično, vijačno izvedbo ali izvedbo s PUSH IN tehnologijo priključevanja. DIP stikalo, ki se nahaja na podnožju releja, omogoča jasen pregled in upravljanje funkcije releja in časovnega razpona. Prisotnost napetosti na krmilni strani in stanje preklopa releja ponazarja dvojna integrirana LED dioda.

Veliko prednost prinaša tudi širok nabor pripadajoče dodatne opreme, ki zagotavlja visoko prilagodljivost najrazličnejšim aplikacijam in enostavno integracijo v obstoječe sisteme.

Glavne prednosti:

Preverite ponudbo časovnih relejev v ekatalogu, v primeru dodatnih vprašanj pa se obrnite na našega specialista, ki vam bo z veseljem pomagal pri iskanju primerne rešitve za vaše izzive:

Andrej ŽILNIK
Vodja razvoja trga in ključnih kupcev

andrej.zilnik@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 08
GSM: 040 754 230

 

Vir: www.weidmuller.com

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.