Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Klippon® Connect TTB, ločilne sponke za tokovne in napetostne transformatorje

Enostavno in varno ožičenje, tudi pri najbolj zahtevnih vezavah.

Pri prenosu in distribuciji električne energije se tokovni in napetostni transformatorji uporabljajo predvsem za zaščitne in merilne funkcije. Klippon® Connect TTB, je nova serija ločilnih in tokovnih napetostnih vrstnih sponk proizvajalca Weidmüller. Glavna prednost serije Klippon® Connect TTB je napredna inovativna oblika, ki omogoča enostavno in varno ožičenje tokovnih in napetostnih transformatorjev, tudi pri bolj  zapletenih vezavah. Preprečevanje obratovalnih napak med delovanjem poveča razpoložljivost naprave in podaljša življenjski cikel celotne krmilne omare. Tako so v največji meri izpolnjene ustrezne zahteve končnega uporabnika.

Glavne prednosti
 

Vzvodni mehanizem
Edinstven vzvodni mehanizem zagotavlja maksimalno zanesljivost stika. Omogoča enostaven preklop vzvoda ročno z držalom ali z uporabo izvijača. Držalo vzvoda mehansko zaklene povezane vzvode sponk in v kombinaciji z mostičkom zagotovi, da je sekundarno navitje tokovnega transformatorja v kratkem stiku, preden se izvede vzdolžni odklop (angl. Make before break«).

Različne priključitvene tehnologije
Izbirate lahko med klasično, vijačno izvedbo ali hibridno izvedbo s PUSH IN tehnologijo priključevanja.

Enostavna inštalacija
Integrirano kombinirano podnožje omogoča namestitev na G32 in TH35 montažne letve.

Primerjalna meritev
Posebno dvižno držalo vzvoda omogoča izbirno razklenitev dveh vrstnih sponk in priključitev kalibrirane merilne naprave. Po meritvi se dvižno držalo vrne v prvotni položaj in ponovno združi kontakta vrstnih sponk.

Izboljšan varnostni sistem pokrova
Nov in izboljšan transparentni pokrov ščiti celoten spončni sestav pred neavtoriziranim dostopom, medtem ko je vizualna inspekcija še vedno mogoča. Pokrov je dobavljiv tudi kot metrski profil, kar omogoča poljubno dolžino spončnega sestava.

Širok nabor dodatne opreme
Veliko prednost prinaša tudi bogat nabor spončnega pribora (barvno kodirani vzvodi in merilne puše, oznake, zaklepi preklopa) in pripadajoče dodatne opreme, ki zagotavlja visoko prilagodljivost najrazličnejšim aplikacijam in enostavno integracijo v obstoječe sisteme.

1. slika: Vzvodni mehanizem 2 slika: Enostavna inštalacija 3. slika: Primerjalna meritev

 

Značilnosti in delovanje TTB ločilnih sponk si lahko ogledate tudi v spodnjem videu: 

Preverite ponudbo spončne opreme v ekatalogu, v primeru dodatnih vprašanj pa se obrnite na našega specialista, ki vam bo z veseljem pomagal pri iskanju primerne rešitve za vaše izzive:

Tadej MLAKAR
Produktni specialist

tadej.mlakar@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 16
GSM: 041 337 900


Vir: www.weidmuller.com

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.