Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Infrastruktura v zgradbah

Vedno bolj kompleksni in avtomatizirani sistemi v zgradbah.

Zgradbe imajo poleg gradbenega dela vedno bolj kompleksne in avtomatizirane sisteme, ki skrbijo za udobno delo in bivanje. Klimatizacija, pametne inštalacije, dvigala, varnostni sistemi, zaščite pred učinki strele in komunikacija z zunanjim svetom so nepogrešljivi sistemi v modernih zgradbah.

Število električnih povezav v posameznih sistemih in med sistemi se veča iz leta v leto. To s sabo prinaša izzive pri zagotavljanju nemotenega in varnega delovanja.     

Vsi našteti sistemi so ključnega pomena za nemoteno in varno obratovanje, zato je zelo pomembno, da so izvedeni profesionalno z uporabo opreme, na katero se lahko zanesemo. To zmanjšuje tveganja za neželene prekinitve, ki lahko negativno vplivajo na ostalo opremo ter na varnost in zdravje ljudi.

Nudimo vam namenske rešitve za:

V procesih na področju avtomatizacije v zgradbah je ključnega pomena, da se signali, podatki in električna energija prenašajo hitro, varno in brez napak. Proizvajalce opreme vedno izbiramo premišljeno, tako da izdelki, ki jih ponujamo izpolnjujejo visoke kriterije. Z nami ste na varni strani.

V podjetju Elektrospoji vam svetujemo pred nakupom, najprej si ogledamo mesto predvidene aplikacije, nato najdemo za vas najbolj učinkovito rešitev in vam posredujemo cenovno konkurenčno ponudbo. Nudimo vam odlično podporo tudi po realizaciji projekta. Za vse informacije vas vabimo, da stopite v stik z nami.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.