Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Industrijski računalniki - za uporabo v najzahtevnejših aplikacijah v avtomatizaciji

Industrijski računalniki so zasnovani za uporabo v zahtevnih aplikacijah v industrijskih okoljih in zagotavljajo visoko zmogljivost, vzdržljivost in robustnost.

Industrija 4.0 prinaša številne spremembe pri načinu proizvodnje. Produkcija gre z izjemno hitrostjo v smeri pametne proizvodnje, ki je vodena s pomočjo inteligentnih programskih orodij, ki povezujejo stroje in naprave. Gre za ustvarjanje digitalnega okolja, znotraj katerega so za nemoteno komunikacijo med seboj povezani procesi, postopki, izdelki, stroji in storitve. Digitalizacija industrije nudi številne prednosti, kot so možnosti za rast, usklajevanje izdelkov, prilagajanje proizvodnje brez časovnega zamika ter večja učinkovitost pri porabi virov in energije.

V podjetju Elektrospoji d.o.o. se zavedamo pomembnosti sledenja trendom v razvoju tehnologij ter tako našim strankam ponujamo konkretne rešitve, ki temeljijo na učinkovitosti, zanesljivosti, trajnosti in naprednosti. Proizvodnim podjetjem z obširnim naborom izdelkov za industrijsko avtomatizacijo omogočamo uspešno vpeljavo IoT in varnega nadzora proizvodnje iz oblaka, brez potrebe po posodobitvi celotnega nabora strojev.

Del tovrstne naše ponudbe predstavljajo industrijski računalniki, ki so oblikovani za aplikacije, ki zahtevajo izjemno obstojnost in robustnost. Industrijski računalniki bistveno prispevajo k povečanju kapacitete avtomatizirane linije, k lažji integraciji z vsemi napravami in stroji brez potrebe po menjavi celotne produkcijske linije ter k nižjim vzdrževalnim stroškom. Odlikuje jih nizka poraba energije in pasivno hlajenje, kar omogoča njihovo vkomponiranje v manjše, bolj kompaktne okvirje, ki so idealni za prostorsko omejena okolja.

Njihove prednosti so še:

V Elektrospojih ponujamo različne modele industrijskih računalnikov proizvajalca Asem, ki je eden vodilnih mednarodnih proizvajalcev industrijskih računalnikov, primernih za najtežje industrijske pogoje. Odlikujejo jih inovativna tehnologija, visoka kvaliteta in zanesljivost, kar je v industrijskem okolju izjemnega pomena. Oblikovani so tako, da zadostijo specifičnim potrebam na trgu industrijske avtomatizacije.

Značilnosti Asemovih industrijskih računalnikov:

Sistemi so na voljo tudi v različicah z možnostjo namestitev različnih razširitvenih enot in dodatnih programskih paketov za samo diagnostiko, varnostno kopiranje in obnavljanje ter zaščito pred virusi. Pri industrijski rabi to pomeni največjo možno stopnjo prilagajanja in varnosti. Tovrstni industrijski računalniki so za uporabnike, ki imajo visoke zahteve glede prilagodljivosti, prava izbira.

Za več informacij glede ponudbe in rešitev s področja avtomatizacije in industrijskih računalnikov se obrnite na našega svetovalca:

Andrej ŽILNIK
Vodja prodajnega področja
AVTOMATIZACIJA IN STROJEGRADNJA

andrej.zilnik@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 08
GSM: 040 754 230

 

Vir: www.asem.it

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?