Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Hladilne enote za elektro omare v težkih zunanjih pogojih

Poskrbite za zanesljivo hlajenje elektro omar z zmogljivimi Pfannenberg zunanjimi klimatskimi napravami tudi v ekstremnih pogojih od -40°C do +60°C.

Uravnavanje temperature elektro omare je izredno pomembno za učinkovito delovanje. Pri zunanjih aplikacijah, kjer so vremenski vplivi izraziti, je nadzorovanje toplote še toliko bolj pomembno in hkrati zahtevno.

Pfannenberg, prepoznaven in kompetenten proizvajalec klimatskih naprav, nudi širok nabor odličnih rešitev za hlajenje elektro omar v različnih okoljih. Njegove rešitve zagotavljajo visoko kakovost, odlične funkcionalnosti in optimizirano porabo energije.

OUTDOOR-SAFE™ serija hladilnih enot za elektro omare

OUTDOOR-SAFE™ serija vsebuje DTS hladilne enote primerne za stransko montažo na elektro omaro, kjer koli se pojavlja zmrzal, vročina ali prah. Vse Outdoor klimatske naprave so v skladu z NEMA standardom tip 3R in IP 56 certificirano stopnjo zaščite po IEC standardu, z možnostjo nadgradnje v IP 66. Primerne so za različne velikosti elektro omar. Kot dodatno opremo proizvajalec ponuja tudi grelce, termostate in higrostate za komplementarno uporabo s hladilnimi enotami.

Zanesljivo delovanje v temperaturnem območju od -40 °C do +60 °C

Hladilne enote DTS delujejo zanesljivo in učinkovito pri temperaturi okolice od -40°C do +60°C.

MRAZ: Paket opreme proti zamrzovanju vse do -40°C zagotavlja zanesljivo zaščito pred kondenzacijo, in sicer s pomočjo integriranega ogrevanja ohišja, s sistemom za izhlapevanje, z zunanjim regulatorjem ventilatorja in s termostatom, ki se lahko vgradi v elektro ohišje. Paket je na voljo za hladilne enote z zmogljivostjo hlajenja med 300 W  in vse do 5,8 kW.

VROČINA: Temperaturno stabilni kompresorji in veliki kondenzatorji zagotavljajo zaščito komponent v elektro omari tudi v ekstremni vročini do +60°C. Paket opreme za visoko temperaturo je na voljo tako za kompaktne kot tudi velike, izjemno zmogljive hladilne enote.

Zanesljivo delovanje zunanjih hladilnih enot v prašnem ali mokrem okolju

Pfannenberg-ove zunanje hladilne enote so manj dovzetne za usedanje umazanije zaradi velikega razmika lamel kondenzatorja – 3mm. Prednost: visoka učinkovitost brez potreb po vzdrževanju tudi v okolju, ki je močno onesnaženo z delci. Visok sistem zaščite zunanjih hladilnih enot IP 56 in N3R zagotavljata zanesljivo zaščito pred tujki ter vdorom prahu in vode.

Pfannenberg zunanje klimatske enote DTS so idealna rešitev v vseh vremenskih pogojih.

Elektrospoji ponujamo tudi pomoč pri izbiri oz. načrtovanju sistema za klimatizacijo od primera do primera. Obrnite se na našega svetovalca:

mag.Igor KLUN
Vodja prodajnega področja
ENERGETIKA IN INFRASTRUKTURA

igor.klun@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 14
GSM: 051 638 208

Preberite več

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?