Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Han® 1A - Kompakten, robusten in vsestranski

Prihranite prostor z najmanjšim velikostnim razredom industrijskih konektorjev na tržišču.
 

Zahteve industrije po vedno manjših komponentah so prisotne tudi v sektorjih, kjer je uporaba industrijskih konektorjev nepogrešljiva. Tem zahtevam na področju strojegradnje, avtomatizacije, procesne industrije in robotike proizvajalec Harting odgovarja z novo serijo kompaktnih konektorjev.  Han® 1A serija ponuja kompakten, robusten in univerzalen konektorski sistem za prenos podatkov, moči in signalov.

Nov standard za majhne, ​​univerzalne industrijske konektorje

V težkih industrijskih okoljih postaja miniaturizacija komponent vse bolj pomembna. Kompaktni in vsestranski, vendar še vedno robustni industrijski konektorji, so v težkih industrijskih okoljih vedno bolj potrebni. Harting-ov Han® 1A predstavlja kompakten in cenovno ugoden konektor, ki ga je mogoče uporabiti za stroje, majhne pogone in krmilne omare, poleg tega pa ga je mogoče namestiti tudi na terenu. Ohišja, tesnila, vložki in kabelske uvodnice so izdelani iz zelo trpežnega, kemično odpornega materiala.

Prihranki prostora zaradi miniaturnosti

Vedno manjši pogoni zahtevajo tudi vse manjše vmesnike za njihovo povezavo. Nova serija Han® 1A konektorjev z ustreznimi ohišji in vložki sledi zgoraj omenjenemu trendu miniaturizacije v industrijskem sektorju. Potrebno zaščito za povezavo motorja lahko dosežemo tudi s plastičnimi konektorji Han® 1A, ki zaradi svoje miniaturnosti porabi tudi do 30 % manj prostora v primerjavi z naslednjim večjim industrijskim konektorjem, Han® 3A.

Primeren za široko paleto aplikacij (IP20/IP65)

Serija sledi načelu modulacije Han®. Stranka lahko fleksibilno kombinira vložke, kontakte in ohišja ter doseže stopnjo zaščite v skladu z zahtevami aplikacije. Odvisno od izbranih komponent lahko zagotovimo zaščito IP20, z dodatnimi elementi ohišja pa se lahko stopnja zaščite hitro razširi na IP65. Z minimalnim skladiščnim inventarjem lahko uporabniki uporabijo le nekaj osnovnih komponent za povezave v različnih aplikacijah. Konektor Han® 1A ponuja največ možnosti z minimalnimi zalogami.

Zaradi modularnosti in različnih možnosti uporabe je konektor Han® 1A primeren za vsa področja pri katerih je potrebno napajati majhne pogone, senzorje in naprave. Za varno povezavo naprav so na voljo vijačni kontakti in kontakti za krimpanje. S Han® 1A je možno izdelati močnostne, komunikacijske in tudi signalne konektorje z gostoto do 12 D-Sub kontaktov. V našem portfelju najdete tudi dodatke, kot so pritrdilni elementi za hitro pritrditev na steno ali barvni kodirni elementi.

Han® 1A tako omogoča fleksibilno in učinkovito povezavo orodij in modulov, kot so ogrevalne ali hladilne enote, ventilatorji, regulacijski terminali, svetlobni sistemi, pogoni in vibracijski transporterji.

Glavne prednosti Han® 1A konektorjev
 

Izdelani iz vzdržljivega in lahkega materiala.
Prilagodljiva uporaba: napajanje, podatki ali signali z do 12 kontakti.
Uporablja do 30% manj prostora v primerjavi s Han® 3A.
Stroškovni in prostorski prihranki zaradi široke možnosti uporabe konektorjev.
Za notranje in zunanje aplikacije (IP20 ali IP65).
Zanesljivo povezovanje tudi v najtežjih pogojih.
Manj časa potrebnega za izdelavo – enostavno spajanje vložkov in ohišij.
Robustni in kemično odporni materiali.
Prenos podatkov tudi do Cat. 6a.


Več o Han® 1A konektorjih preberite tukaj.

Za dodatne informacije informacij se obrnite na našega produktnega specialista:

Tilen LUKŠIČ
Produktni vodja
INSTALACIJSKA TEHNIKA IN INDUSTRIJSKI KONEKTORJI
tilen.luksic@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 13
GSM: 031 386 200

 


 

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?