Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

FLEXtra PROFINET stikalo

PROFINET in Ethernet povezava združena v enem upravljalnem stikalu.

Praktično stikalo FLEXtra PROFINET omogoča, da zagotovimo učinkovito komunikacijo naprav in hkrati nadziramo kontrolo prometa. Stikalo zagotavlja povezavo tako med PROFINET komponentami s 100 Mbps kot tudi Ethernet povezavo s hitrostmi do 1000 Mbps.

Ena izmed najpomembnejših funkcij praktičnega PROFINET stikala je določanje prioritete prometa v omrežju, kar zagotavlja nemoteno delovanje naprav. Upravljalno stikalo prepozna vrsto telegrama (npr. web request, FTP file transfer, media stream, PROFINET…) in v primeru povečane obremenitve prometa s podatki, prioritizira pomembne telegrame in s tem prepreči izgubo le-teh. Z uporabo datoteke GSDML lahko stikalo enostavno integriramo v omrežje avtomatizacije.

FLEXtra PROFINET stikalo odlikuje praktična izvedba z napredno razporeditvijo Ethernet priključkov, kar zagotavlja prihranek prostora pri vgradnji v krmilno omaro. LED indikacija na zgornji strani upravljalnika omogoča dobro preglednost statusa povezave, tudi kadar je stikalo polno zasedeno s priključki.

Prednosti uporabe FLEXtra PROFINET stikala:

Tehnične specifikacije FLEXtra PROFINET stikala:

Preverite ponudbo mrežnih prehodov in usmerjevalnikov v ekatalogu, v primeru dodatnih vprašanj pa se obrnite na našega specialista, ki vam bo z veseljem pomagal pri iskanju primerne rešitve za vaše izzive:

Jure ROŠER
Vodja razvoja tržnega segmenta

jure.roser@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 04
GSM: 041 486 096

 

Preberite več: www.helmholz.com

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.