Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

FLEXtra Ethernet neupravljano stikalo primerno tudi za PROFINET razred A

Impresionira s hitrim prenosom podatkov in odlično izvedbo Ethernet priključkov.
 

Sedaj je na voljo novo FLEXtra stikalo v Ethernet izvedbi do 1000 Mbps (Gigabit) hitrosti, primerno za širok spekter industrijskih aplikacij. Upravljalnik omogoča komunikacijo naprav in kontrolo prometa v eni napravi. Industrijska izvedba stikala je lahka in hkrati robustna. Stikalo je primerno za montažo na DIN letev, zato je priključitev v vaše omrežje enostavna. Ko stikalo priključimo, je pripravljeno za takojšnjo uporabo. Push-in priklop napajanja zagotavlja hitro priključitev, brez dodatnega orodja. Stikalo omogoča priklop redundantnega napajanja. Praktična zasnova z napredno razporeditvijo Ethernet priključkov prihrani veliko prostora pri vgradnji v krmilno omaro. LED indikacija na zgornji strani upravljalnika pa zagotavlja pregled nad statusi povezav, tudi kadar je stikalo polno zasedeno.

FLEXTRA neupravljano stikalo je prav tako primerno za PROFINET omrežja. Funkcije stikala LLPD (Neighbor Detection) in PTCP (Time Synchronization) se izvajajo pravilno, v skladu s PROFINET standardom. FLEXtra Ethernet stikalo je torej izdelano v skladno s standardom PROFINET, razred A. Na voljo je tudi stikalo FLEXTRA PROFINET s polno funkcionalnostjo PROFINET ter razredom skladnosti B.

S FLEXtra Ethernet stikalom je mogoče povezati do 16 naprav s hitrostjo do 1000 Mbps. Delovanje z napravami, ki podpirajo hitrosti samo 10 ali 100 Mbps, je tako možno brez dodatnih nastavitev. Če želite povezati manj naprav, vam priporočamo 5/8 portna Ethernet neupravljana stikala.

Tehnične prednosti

Tehnične specifikacije

Za več informacij o produktih Helmholz se obrnite na našega specialista:

Jure ROŠER
Vodja razvoja tržnega segmenta

jure.roser@elektrospoji.si

Telefon: 01 292 71 04
GSM: 041 486 096

 

 

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?

 

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na naše e-novice, ki jih pošiljamo občasno z namenom obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah.