FIT za prihodnost Fleksibilnost | Inovativnost | Tehnologija

Evolucija označevanja žic, kablov in elementov z uporabo pametnega telefona

Označevanje še nikoli ni bilo enostavnejše

Brady je inovativni proizvajalec rešitev za industrijsko in varnostno označevanje. S fokusom na odličnosti materialov in enostavnosti označevanja ostajajo vodilni na svojem področju. Njihov najnovejši tiskalnik izkorišča najsodobnejše tehnologije in tako izjemno olajšuje označevanje na terenu.

Tiskalnik BradyPrinter M611 omogoča enostavno oblikovanje najkompleksnejših oznak z uporabo pametnega telefona in brezplačno aplikacijo Express.

Glavne značilnosti in prednosti:

Enostavno oblikovanje oznak s pametno napravo

Z nameščeno aplikacijo Express lahko preprosto oblikujete kompleksne oznake z 1D in 2D kodami ter črtnimi kodami, uporabljate lahko obsežno slikovno knjižnico, vključite besedilo, časovni žig in celo podatke iz oblaka. Aplikacija Express ponuja obsežne možnosti oblikovanja oznak za vsak pametni telefon in vključuje čarovnika za oblikovanje, ki omogoča hitro ustvarjanje posebnih oznak za označevanje.

Dostop od kjerkoli

Iz aplikacije Express na pametnem telefonu lahko preko WiFi ali Bluetooth povezave pošljete oblikovane oznake na tiskalnik BradyPrinter M611 za takojšnje tiskanje. Lahko jih pošljete ali prejmete iz računalnika v pisarni, tako da vam ni potrebno vsakič znova oblikovati predloge. Preprosto lahko dostopate do obstoječih oznak, jih urejate in tiskate ter ste tako na terenu povezani s pisarno.

Vzdržljiva in priročna oblika tiskalnika

Tiskalnik BradyPrinter M611 je oblikovan za tiskanje na terenu in v pisarni. Ta industrijski srednje velik tiskalnik zdrži težke pogoje na terenu, kompaktna oblika pa pomeni, da lahko preprosto tiskate v majhnih prostorih. Vgrajena litij-ionska baterija zagotavlja delovanje več dni. Tudi če vam zmanjka baterije na telefonu, vaše delo ne izostane, saj lahko telefon enostavno napolnite preko tiskalnika. Bluetooth in Wi-Fi povezava, kot tudi druge možnosti omrežnega povezovanja omogočajo, da pošljete podatke v tiskalnik na način, ki vam ustreza.

Tisk zanesljivih nalepk za označevanje

Mobilni tiskalnik BradyPrinter M611 je združljiv s široko paleto kakovostnih in zanesljivih materialov. Materiali, ki so odporni proti ekstremnim temperaturam, požaru, kemikalijam, topilom, gorivu, vlagi ali umazaniji, zagotavljajo pritrjenost in čitljivost oznak tudi v najzahtevnejših pogojih. Na voljo so različni tipi profesionalnih oznak, vključno s posebnimi oznakami za žice, samoprekrivnimi oznakami, oznakami z zastavico ter različnimi oznakami za označevanje naprav.

Raznolikost aplikacij

Tako kot drugi tiskalniki proizvajalca Brady, tudi tiskalnik BradyPrinter M611 omogoča tiskanje različnih tipov oznak, ki so primerne za različne aplikacije in okolja:

Za več informacij o novem tiskalniku ali drugih rešitvah označevanja se obrnite na našega svetovalca:

Simon Kovač
Produktni vodja in serviser
ORODJE IN OZNAČEVANJE

simon.kovac@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 11, GSM: 031 348 470

Vir: www.brady.co.uk

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?