Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

EOS sestavljivi signalni semaforji

Poskrbite za učinkovito zvočno-svetlobno signalizacijo.

Vsako podjetje teži k dobri izkoriščenosti in maksimalni produktivnosti strojev in naprav. Nedelovanje in prosti tek proizvodnje negativno vplivata na uspeh podjetja, zato se trudimo zmanjšati obdobje izpadov na minimum. Če pa do izpadov vseeno pride, ključno vlogo odigra jasna signalizacija procesnih stanj. Vsak upravljalec mora takoj prepoznati, v kakršen stanju je naprava saj lahko stanju primerno nato tudi ukrepa. Signali morajo biti jasni in intuitivno prepoznani, tudi v zahtevnih industrijskih razmerah.

EOS sestavljivi signalni semaforji predstavljajo učinkovito rešitev za kombinirano zvočno-svetlobno signalizacijo in zaradi številnih kombinacijskih možnosti odpirajo široko paleto možnosti uporabe, tako v industrijskem sektorju kot tudi drugje. 

EOS signalni stolp lahko sestavite popolnoma po vaših potrebah. V eno enoto lahko vključite do 7 svetlobnih modulov. Izbirate lahko med rdečo, zeleno, rumeno, belo in modro barvo. Na voljo je tudi RGB modul, ki v eni enoti združuje 5 različnih barv.

Kadar vizualna signalizacija ne zadošča, je potrebno uporabiti multi funkcijske signalne naprave. V EOS signalni semafor lahko vključite tudi akustični modul. Izberete lahko EOS SOUNDER z jakostjo zvoka 75 dB. Za hrupnejša okolja pa lahko izberete EOS SOUNDER A+, ki omogoča zvočni signal z 100 dB.

EOS semaforje lahko poljubno kombinirate s podstavki in dodatki TWS serije signalnih semaforjev.

Glavne značilnosti novih EOS semaforjev:

Za več informacij o EOS svetlobnih semaforjih se obrnite na našega specialista:

Blaž STERLE
Vodja notranje prodaje in produktni vodja
ELEKTRONSKE NAPRAVE

blaz.sterle@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 06
GSM: 030 607 787

 

 

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?