Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Bili smo na sejmu IFAM 2020, v Ljubljani!

18.02.2020

Letošnji sejem IFAM je za nami in pohvalimo se lahko z uspešno predstavitvijo. Uspešni smo bili predvsem zaradi vseh vas, ki ste si vzeli čas in nas obiskali na našem razstavnem prostoru.

Od torka, 11.2.2020, in do četrtka, 13.2.2020, je v Ljubljani potekal IFAM, mednarodni strokovni sejem za avtomatizacijo in mehatroniko, ki že vrsto let združuje strokovnjake s področja avtomatizacije in širše. Sejma smo se udeležili tudi Elektrospoji in predstavili najnovejše sodobne rešitve s področja spončne, krmilne in stikalne tehnike. Obiskovalci so si lahko ogledali in preizkusili profesionalna ročna orodja in najnovejše rešitve s področja označevanja.

Razširjena prodajna platforma industrijske avtomatizacije je bila letos glavna novost na našem razstavnem prostoru. Dobro se zavedamo, kako pomembna je avtomatizacija proizvodnje, saj le ta prinaša številne prednosti. Ker želimo kar se da najbolje slediti zahtevam trga, neprestano širimo in dopolnjujemo prodajni program industrijske avtomatizacije. Obiskovalcem smo na letošnjem sejmu predstavili naslednje novosti: ASEM panelni računalnik, HMI vmesnik, usmerjevalnik in programsko opremo UBIQUITY. ASEM-ove panelne IPC-je odlikujejo nizka poraba, visoka zmogljivost in integrirana rešitev podpore na daljavo UBIQUITY, inovativno programsko platformo za podporo z oddaljenim dostopom, ki jo je razvilo podjetje ASEM. Ta programska rešitev omogoča oddaljen dostop do avtomatiziranih strojev in industrijskih obratov, s čimer je bil ASEM eno izmed prvih podjetij, ki je prepoznalo pomen informacijsko-komunikacijskih tehnologij, uporabljenih pri avtomatizaciji. Za vsa vprašanja in dodatna zanimanja so bili obiskovalcem tekom sejma na voljo naši strokovnjaki in specialist iz podjetja ASEM. 

Veliko pozornosti je pritegnil Weidmüllerjev mobilni delovni center za ožičenje (WPC), ki smo ga predstavili na našem razstavnem prostoru. Avtomatska stroja za snemanje izolacije in stiskanje votlic ter stroj za rezanje žic na poljubno dolžino je moč preprosto upravljati s pomočjo programske opreme, ki uporabnika usmerja pri samem postopku in nadzoruje pravilno obdelavo posameznih korakov.

Med sejmom je potekala tudi zabavna nagradna igra, ki je navduševala mimoidoče. S pravilnim odgovorom na preprosto nagradno vprašanje so se vsi sodelujoči uvrstili v nagradno žrebanje. O nagrajencih in nagradah vas bomo obvestili v prihodnjih dneh.

Nič kaj manj živahno ni bilo dogajanje v našem kotičku za druženje, kjer so se obiskovalci lahko odpočili in okrepčali s kranjskimi klobasami in drugimi dobrotami.

Vsem, ki ste nas obiskali, se najlepše zahvaljujemo za obisk in se veselimo nadaljnjega sodelovanja z vami!

Več o izdelkih, predstavljenih na letošnjem IFAM sejmu, si lahko preberete na spletni strani podjetja: www.elektrospoji.si.

Nekaj utrinkov iz našega razstavnega prostora:

Arhiv novic