Za enostavno oddajanje naročil in povpraševanj, uporabite E-katalog!

Baterijsko hidravlično orodje za prebijanje pločevine Stilo-BL

Za hitro in učinkovito ustvarjanje lukenj v pločevini.

Pri prebijanju gre za proces luknjanja različnih materialov. V ta namen se uporablja orodja z ostrimi robovi in silo, ki odstrani neželen material. Uporabljena sila je lahko električna, hidravlična, pnevmatska ali ročna. Prebijanje pločevine se v proizvodni industriji pogosto uporablja. Lahko se ga izvaja ročno ali strojno, odvisno od potreb posameznega podjetja. Prebijanje je v primerjavi z drugimi tehnikami luknjanja pločevine stroškovno bolj učinkovito, omogoča ustvarjanje lukenj različnih oblik, hkrati pa je sam postopek zelo hiter, saj se posamezno luknjo naredi le v nekaj sekundah.

Za učinkovito prebijanje pločevine v Elektrospojih ponujamo baterijski hidravlični prebijalec pločevine Stilo-BL proizvajalca Intercable. Primeren je za ustvarjanje okroglih, kvadratnih in pravokotnih lukenj v pločevini, do debeline 3 mm. Z lahko, kompaktno in robustno konstrukcijo je prijazen do uporabnika, ergonomski 2-komponentni ročaj pa poskrbi za manjšo utrujenost pri delu z njim.

Stilo-BL – tehnične značilnosti:

Orodje Stilo-BL v Elektrospojih ponujamo v setu z vsemi potrebnimi komponentami (z izjemo prebojnih matric) za njegovo učinkovito in nemoteno uporabo.

Za vse dodatne informacije o prebijalcu pločevine Stilo-BL se obrnite na našega svetovalca:

Simon KOVAČ
Produktni vodja in serviser
ORODJE IN OZNAČEVANJE

simon.kovac@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 11
GSM: 031 348 470

 


Vir: www.intercable.tools

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?