FIT za prihodnost Fleksibilnost | Inovativnost | Tehnologija

122 delni set Wiha orodja v enem kovčku!

JUBILEJNA IZDAJA: Wiha XXL II kovček na kolesih z elektro orodjem sedaj vključuje tudi izvijač SpeedE® v setu.

Dobavitelj profesionalnega ročnega orodja Wiha ob svoji 80. obletnici delovanja za vas pripravlja posebno izvedbo 122-delnega kompleta elektro orodja, v katerega je vključen tudi SpeedE® set 3, s kar šestnajstimi slimBit nastavki, petimi EasyTorque vmesniki za vijačenje na moment in vso ostalo opremo, ki jo potrebujete za delo z novim baterijskim izvijačem.

Kovček XXL II vsebuje vse, kar potrebujete za uspešno opravljeno delo na terenu ali na vašem delovnem mestu. Opremljen je z vsemi standardnimi orodji za elektrotehniko - rezanje vodnikov, snemanje izolacije, stiskanje tulcev, pritrjevanje, vijačenje, označevanje, merjenje, osvetljava, testiranje ...

Prednosti, ki jih prinaša 122-delni komplet orodja

Povečajte svojo učinkovitost med delom. Imejte vse, kar potrebujete za uspešno opravljeno delo, vedno pri roki. Oblika in funkcionalnost vmesnih plošč za pritrjevanje orodja z elastičnimi pasovi omogočata hiter in enostaven dostop do orodja.

Orodje vrhunske kakovosti ščiti vaše zdravje in povečuje varnost pri delu. Ergonomska oblika ročajev omogoča lažje in enostavnejše delo ter hkrati preprečuje, da bi pri delu trpela vaša zapestja.

Set orodja vam dostavimo v trdnem, profesionalnem kovčku s teleskopsko ročko in kolesi, ki omogoča enostavno prenašanje in organizacijo orodja.

Kakovostni zračni amortizerji ob straneh kovčka stabilno držijo pokrov kovčka v vsaki poziciji in tako preprečujejo, da bi med delom utrpeli kakršne koli poškodbe. Vsi izdelki so VDE certificirani in so primerni za uporabo pri 1.000 V AC ter tako električarjem zagotavljajo popolno zaščito med vsakodnevnim delom.

Pol(l)letne ugodnosti do konca leta 2019

Ob nakupu izbranih izdelkov vam v obdobju od 1.7. do 31.12.2019 na vse izbrane izdelke priznamo promocijske cene. V primeru enkratnega nakupa izdelkov iz akcije vam poleg posebnega popusta podarimo še darilo: izolirani izvijač LiftUp s 6 izmenljivimi nastavki SlimBit (3.0, 4.0, 5.5, PH1, PH) shranjenih v ročaju. 

Wiha XXL II kovček z elektro orodjem v času pol(l)etne promocije le 1.190,90 €*!

*Promocijske cene veljajo za vsa oddana naročila od 1.7. do 31.12.2019. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne prenašajo naprej. Dodatni popusti niso možni. Vse cene so brez DDV.

Za več informacij kontaktirajte našega svetovalca:

Simon Kovač
Produktni vodja in serviser
ORODJE IN OZNAČEVANJE

simon.kovac@elektrospoji.si
Telefon: 01 292 71 11, GSM: 031 348 470

 

Želite dodatne
informacije?

Sestavite
zahtevek za ponudbo!

Želite
katalog?